frida.bg
селена

(В)Селена в търсене на себе си и нови артистични провокации

Сладката 25-годишна Селена Гомез със сигурост е (в)селена в нов артистичен образ! Тя е смела, дръзка и не се страхува да провокира милионите си почитатели с щури, нестандартни и понякога … доста откачени сценарии. Имаме предвид съвсем новото й видео към песента „Fetish” в колаборация с рапъра Gucci Mane. Песента не прилича особено на „старото й аз”. И определено видеото ни показва, че има още много неща които ни предстои да видим от може би съвсем новата Селена Гомез. Безспорно сладката красавица е започнала да прави съвсем различен тип музика и в това можете да се убедите сами!

Едно е сигурно. Селена Гомез е по-себе си от всякога!

View this post on Instagram

JULY 13

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Какво обаче се крие зад промяната в музиката на Селена? Според американското списание за музика Earn the Necklace , това се дължи на борбата й с депресията и тревожните атаки през последните две години. Точно в този период Селена се оттегля сякаш от сцената, за да подреди вътрешния си свят и да (пре)открие отново себе си. Последният й албум “Revival” датира от 2015г., след което певицата прави почти двегодишна пауза. Но Селена вече е тук обновена и готова за нови арт превъплъщения!

Селена и какво е да израснеш пред очите на света

https://www.instagram.com/p/BVByE1jgpxe/?taken-by=selenagomez

От „Disney Channel“ до кориците на едни от най-влиятелните списания в света като Vogue и InStyle. От детството, през тийнейджърството до женствеността – сладката певица е в обективите и в погледите на хората постоянно. Но това, което я отличава е това, че тя открито се опитва да се справя с предизвикателствата. Тя споделя в интервю пред списание Vogue, което можете да видите ТУК:

„Хората искат да бъда себе си и е голямо облекчение, че това най-сетне се случи. Аз не се различавам от това, което показвам отвън. Обикновено съм много уязвима с феновете си и понякога казвам неща, които може би не трябва. Но аз наистина трябва да съмоткровена с тях. Чувствам, че точно на това се дължа това, че съм на мястото, където съм в момента”.

Селена е истинска и може би на това дължи феноменалните 126 милиона последователи в Инстаграм, които я обожават! А ние й пожелаваме „Смело напред!“ и чакаме нови изненади от откровената автентичност на младата певица!

Вижте и провокативното видео към „Fetish“!

Снимка на корицата: https://www.selenagomez.com/