frida.bg
Одри Тоту

Как тренира Стела Максуел, за да изглежда толкова секси

Стела Максуел е едно от лицата на модата, които просто няма как да останат незабелязани! 27-годишната красавица притежава титлата „ангел“ на Victoria’s Secret от 2005г. и не веднъж е обявявана за една от най-сексапилните жени! Стела безспорно притежава невероятна красота и обаяние. Тя е родена и израснала в Ирландия, живяла е в Белгия, Австралия и Нова Зеландия. В момента е установена в Ню Йорк и е един от най-търсените и добре платени модели в света! Определено Стела Максуел знае как да привлича успеха и погледите върху себе си, а ние сме любопитни да разберем малко повече за това как точно го прави!

Какви са тайните на Стела Максуел, с които поддържа своя толкова секси външен вид?

https://www.instagram.com/p/BXywTPmBIz5/?taken-by=stellamaxwell

Тайна 1: Персонални тренировки

Да, когато професията ти изисква да изглеждаш перфектно имаш нужда от персонален треньор, който да изготвя специална тренировъчна програма, съобразена с личните ти нужди и най-вече – цели. Стела тренира три пъти седмично с личния си треньор като фокуса е върху изграждането на издължени и тонизирани мускули, без това да е прекалено. Обикновено тренировката й е с продължение 1 час и включва леки тежести. Персоналните тренировки осигуряват на Стела Максуел нужната доза движение, тонус и зареждане с енергия. Целта й е да няма т.н. „видими“ мускули, които карат тялото да изглежда прекалено „фитнес“.

Тайна 2: Йога през останалото време

https://www.instagram.com/p/BNIiyyZhr-c/?taken-by=stellamaxwell

Стела Максуел споделя в многобройните си интервюта, че редовно практикува йога и носи постелката си за йога навсякъде със себе си. Независимо колко пътува йога упражненията й помагат да остане във форма като често практикува в хотела и дори между фотосесиите. Йога й помага освен това да поддържа своя вътрешен баланс и спокойствие, което на моменти дори за нея е голямо предизвикателство. А ние забелязахме, че красавицата обича да споделя снимки с любимата си асана – стойката на глава в социалните мрежи!

Тайна 3: Тренирай с приятелка, забавно е!

https://www.instagram.com/p/BMw9lIdhUHN/?taken-by=stellamaxwell

Тренировките сами по себе си са нещо прекрасно, но когато добавим и приятелка, с която обичаме да се смеем заедно – е, става повече от перфктна комбинация! Стела Максуел ни вдъхновява да опитаме акро йога, един от новите видове йога, в които взаимно се премятате в различни акробатични пози във въздуха. Звучи сложно, но в същото време и забавно да прекараш един час в изучаване на нещо ново с приятелка, не мислите ли?

Тайна 4: Почти вегетарианска диета

https://www.instagram.com/p/BSNBkwDhjHK/?taken-by=stellamaxwell

Стела споделя, че няма храни, които да си забранява, но предпочита да се храни с прясна вегетарианска храна. Закуската за нея е много важна. Oбикновено сутрин хапва нещо семпло като бъркани яйца с авокадо. И в зависимост от това дали тренира или не – протеинов шейк или смути. Често красивата моделка хапва пилешко месо за обяд, но предпочита да вечеря във вегетариански ресторанти, които предлагат изобилие от здравословно приготвена храна с изобилие от зеленчуци. Често хората могат да я видят да тича от един ангажимент към друг със смути в ръка като по този начин красавицата си набавя нужната доза витамини и минерали! Но и Стела Максуел понякога (като всички нас!) понякога прекалява с шоколада, но в това няма нищо лошо, тъй като тя не си забранява нищо!

Снимка на корицата: БГНЕС