frida.bg
обичам

Мъничките начини да му кажете „Обичам те“ без думи…

Мъничките начини да му кажете „Обичам те“ без думи са най-запомнящите се. В края на деня не думите ще са важни, а действията, които красноречиво нашепват за приемане и обич. Честото повтаряне на думите „Обичат те“ някак ни десенсибилизат. Малко по малко заповаме да не откликваме по начина, по който сме реагирали първия път. Но жестовете, те винаги значат всичко.

Каквото и да се случва показвайте на любимия си нежността си, любовта си и предоността си с жестове на обич. Най-вероятно сърцето ви знае от какво той има нужда, за какво копнее и какво го кара да се чувства обичан. Истина е, че мъжете ни са жадни за нежност, показвайте им я по хиляди сладки начини. Така, както само една влюбена жена може.

Мъничките начини да му кажете „Обичам те“ без думи има много лица,цветове и нюанси. Но има няколко, които всички мъже биха разчели безпогрешно.

Слушайте го

Мъжете ни обичат да се чувстват ценени, уважавани и … слушани с интерес и любопитство от жените си. Да, ако често пропускате покрай ушите си думите му, той ще почувства авторитета си пренебрегнат и неоценен. Това може да го накара да се отдръпне и да няма желание да ви споделя вътрешния си свят. А това, както знаете, не е добре за връзката ви. Затова го слушайте. С разширени зеници, неност и отворено сърце!

Направете му закуска/вечеря

Едно от нещата, които мъжете обожават е … храната. Приготвена с любов, внимание и поднесена красиво. Сгответе на любимия си мъж това, което обича. Ако обича мусака, а вие сте вегетарианка – направете му мусаката. За него. Защото е специален за вас и нещата, които той обича са ви важни!

Направете му масаж

Мъжете също като нас обичат да бъдат докосвани. Нежният масаж ще му помогне да се отпусне и да се освободи от напрежението, което е натрупал през деня. Кажете му „обичам те“ с докосване, дайте му нежна грижа и това ще бъде по-силно и от хиляди любовни думи!

Сложете любимата му рокля

Най-вероятно сте запомнили очите му, когато за първи път ви видя с онази прилепнала секси рокля/ или дънки, тениска, каквото и да е. Този поглед не се забравя. Нагласете се за него по начина, който той харесва. Това е специален женски начин, с който показваме на мъжете си, че искаме да сме красиви за него! Той ще го оцени, гарантираме!

Позволете му да има време за себе си

Мъжете ни имат нужда да имат време за себе си. да се виждат с приятелите си и да правят неща без нас. Позволете му го! Така ще се чувства свободен и обичан, а усмивката на лицето му ще е сигурен знак, че някак сме успели да му покажем любовта си … без думи!