frida.bg
целувки

Невероятно красивите целувки в киното, които ще ви разчувстват

Най-прекрасните целувки безспорно са тези, които сами сме преживели с любим човек. Но нека не забравяме, че света на киното може да ни покаже света на целувката в нюанси, които никога преди не сме познавали. От спасяващата целувка между Снежанка и принца до по-модерните версии, включващи страстно преплитане на телесни течности. Е, целувката е нещо,което никога не излиза от мода. Тя е вечна, точно както и самата любов!

Целувката между Патрик Демпси и Ейми Адамс в „Омагьосана“

Трогателно нежна, едва доловима, ефирна и връщаща живота на принесата – целувката в „Омагьосана“ е момент, който наистина може да ви накара да повярвате в силата на любовта! (Гледайте я след 0.30-тата секунда!)

Целувката между Брад Пит и Клер Форлани в „Да срещнеш Джо Блек“ (2008)

Невероятно красива, плаха и нежна. Целувката в „Да срещнеш Джо Блек“ ни напомня на първата целувка в живота, която слива две невинни вселени в прегръдка от любов! Романтика и … Брад Пит!

Целувката между Ричард Гиър и Джулия Робъртс в „Хубава жена“ (1990)

Целувката между тези двамата може да разтопи всяко сърце! Чиста любов, лумнала на фона на нетипична ситуация и голяма доза … несигурност, и цеувката между Джулия Робъртс и Ричард Гиър е простофеноменална!

Целувката между Раян Гослинг и Рейчъл Макадамс в „Тетрадката“ (2004)

Какво по-красиво от разходка с лодка в езерото и жадна целувка под дъжда? Рейчъл Макадамс и Рян Гослинг нямаше как да направят тази целувка по-добре, тя е просто съвършена!

Целувката между Том Круз и Никол Кидман в „Широко затворени очи“ (1999)

„Широко затворени очи“ филм, изпълнен с провокации, страст, еротика и мистерия. Целувката е нещо също толкова провокативно, колкото и можем да очакваме от Том Круз и Никол Кидман!

Целувката между Сам Уортингтън и Зои Салдана в „Аватар“ (2009)

https://www.youtube.com/watch?v=ITB4mjA_j88

Космична целувка, която ни отпраща в друго измерение. За любовта няма прегради, а целувката в „Аватар“ е точно толкова извънземна, колкото е и самия филм!

Снимка на корицата: IMDb