frida.bg
рамене

Есента, модата и голите рамене в нов секси прочит

Тенденцията на голите рамене остава и през есента, но придобива малко по-различно и свежо очарование. Макар и на пръв поглед да няма нищо ново под слънцето, модата никога не спира да ни изенадва с обновени детайли. Голите рамене са много комбинативни и можете да ги съчетаете по всевъзможни готини начини. Затова не се примирявайте до семплата комбинация с дънки. Да, с тях няма как да сгрешите, но има варианти, които ще превърнат визията ви в далеч по-секси и запомняща се!

Ризата и голото рамо: една наистина секси комбинация
Модел на шведската дизайнерка Fatima Danielsson, представен по време на Седмицата на модата в Берлин на 6 юли 2017г.

Вече писахме за тенденцията на широките ръкави. Ръкавите са в центъра на вниманието този сезон, но какво ще кажете да съчетаете този тренд с едно секси разголено рамо? Шведската дизайнерка Фатима Даниелсън ни показва как да го направим, а ние искаме още! Ризите тази есен ще бъдат обемни не само в ръкавите, за да ни позволят да разголим раменете за една небрежна, изчистена и много готина визия. Изберете интересна риза в един тон и съчетайте с обемен панталон или тип „молив“. Дънките са класика, но модерната интерпретация на ризата ще им придаде модерно излъчване. Добавете интересен клъч и високи токчета и сте готови за парти!

Тренчкотът, роклята и голото рамо: изненадващо секси комбинация
Модел на шведската дизайнерка Fatima Danielsson, представен по време на Седмицата на модата в Берлин на 6 юли 2017г.

Тази есен традиционният тренчкот, роклята и голото рамо се комбинират без угризения с огромните разкроени ръкави! Роклите този сезон са с широко деколте, за да могат да се издърпат встрани и да открият раменете. Ризите също. Не се притеснявайте да експериментирате и с всяка връхна дреха. Отпуснете яката на дънковото яке и покажете, че не се взимате на сериозно и в същото време сте в крак с най-новите трендове на хоризонта!

Снимки: БГНЕС