frida.bg
червено

50 нюанса червено: тази есен червеният цвят е по-актуален отвсякога

Тази есен ще се обагри в 50 нюанса червено! Ярко червено, класическо или тъмно червено – абсолютно всички нюанси на червния цвят са тотален хит. И доказателство за това са последните колекции на дизайнерите. От най-новите модни творения на Victoria Becham, Fendi и Oscar de la Renta до витрините у нас – посланието е красноречиво. Червеното превзема есента и се превръща в най-горещата тенденция през престоящия сезон!

Дизайнерите ни вдъхновяват, изборът е изцяло наш!
Искрящо червено от Valentino

Пруглушен цвят, изчистен силует и класическо излъчване. Червеното е цвят, който доминира колекцията на Valentino за есен/зима 2017г. А ние сме повече от очаровани!

Червеното се лее на талази в този разкошен модел от колекцията на Valentino. Силен и грабващ вниманието цвят в комбинация с дълбоко деколте и обем. Асоциацията е с разтворени макове, които просто няма как да останат незабелязани!

Oscar de la Renta: ярко, червено, изящно

Ако все още се съмнявате дали да превърнете червеното в доминиращ цвят в есенния си гардероб, вижте това ярко вдъхновение от Oscar de la Renta! Амбър Валета изглежда фантастично, а червеното пари под пръстите ни и е просто неустоимо!

Негово Величество: червеното в колекцията на Elie Saab

Дълбоко бургундско червено и дантела. Стил „барок“ и изящество, които дизайнерът Elie Saab претворява в изящна модна приказка!

Fendi: модерна приказка

„Танцувай така, сякаш никой не те гледа. Облечи се така, сякаш всеки го прави!“ е посланието под тази невероятна снимка, представяща ни модел в червнео от най-новата колекция на известната марка.

Jean Paul Gaultier: етно елемнти и дързост в червено

Френският дизайнер Jean Paul Gaultier представи колекция, провокирана от Ориента. Етномотиви с ориенталски привкус се преплитат със съвременни дръзки елементи. Червеният цвят е повече от грабващ, а погледите ни са приковани!

Max Mara: червеното е цветът на уверената жена

Този ярък цвят е навсякъде: от роклята до палтото, от обувките и аксесоарите до яркото червило. Червеното безспорно е цветът на уважаващата себе си, уверена, смела и независима жена. Въпросът е един: Ще се осмелите ли?

Снимки: БГНЕС/Инстаграм