frida.bg

Трендът на широките ръкави: ще се осмелите ли?

Есента ни посреща с тенденцията на широките ръкави, които ще бъдат от интересни по-интересни. Явно на дизайнерите им е омръзнало да се придържат към стандарта и са решили да разчупят рамката на моделите, следващите линиите на ръката. И ето, ръкавите са по-различни от всякога и вече ни приканват да включим поне един модел в обновения си есенен стил. Има за всекиго по нещо. Широки, скъсени, набрани, с волани и какво ли още не. Въображението е завзело света на модата и този път в центъра на прожекторите са именно ръкавите.

Вижте ключовите модели на есента и как лесно да ги съчетаете за една стилна и топла есен!
Негово Величество: есенното палто
Палто: H&M

Палтото през есента гарантира, че ще ни бъде топло и фриволно! Естествено ръкавите са в центъра на вниманието. Разкроени, скъсени, с волани или просто с нестандартен дизайн. Можем да ги комбинираме с абсолютно всичко и да ги носим както с официална рокля, така и с любимите ни дънки и кецове.

Класическото сако в ново измерение
Сако: ZARA

Класическото сако през ноия сезон придобива съвсем нови измерения. За това изключително силно помагат актуалните широки ръкави. Добавете интересен принт в дизайна и си гарантирате свежо и супер модерно излъчване. Съчетайте с тениска в неутрален цвят и посрещнете есента с усмивка!

Ризата: класика и още нещо
Риза: TOP SHOP

Класическата бяла риза стои прекрасно в комбинация с широки ръкави. Те й придават ново излъчване и голяма доза закачливост и стил, без това да отнема от изчистената й визия. Изберете риза с интересни ръкави и комбинирайте с любимите си дънки. Визията ви със сигурност ще направи впечатление, където и да отидете!

Ръкави на почит
Пуловер: TOP SHOP

От ризата до пуловера и спортната блуза – ръкавите са акцент, който няма как да остане незабелязан. От супер издължени, с цепка, набрани като балон или с волани. Едно е сигурно, ще ги виждате все по-често и във всевъзможни комбинации. Проявете въображение и се доверете на усета на дизайнерите. Есента със сигурност ще бъде гореща, а ръкавите ни –  по интересни отвсякога!