frida.bg
комбинации

Вижте кои са най-актуалните комбинации за супер тренди офис стил

Септември е на ръка разстояние, а ние се замисляме за най-актуалните и готини нови тенденции, които ще освежат настроението ни този сезон и ще ни мотивират да отиваме на работа, заредени с енергия и стил. Тази есен посланието от модните дизайнери е едно – избягайте от скуката и добавете акценти, които ще направят офис стила ви едновременно изчистен и небрежен. А комфортът и качествената материя са на първо място!

Вижте нашите свежи идеи и се вдъхновете за есенния си супер тренди офис стил
Костюм на каре + бяла тениска

Костюмът този сезон прави триумфалното си завръщане. Можем да го видим навсякъде и във всевъзможни десени, цветове и материи, но класиката си остава класика – карето. То е супер подходящо за офиса, а съчетанието му с изчистена бяла тениска придава нотка на небрежност и лекота в излъчването ни. А това е много важно, особено ако искаме да изпратим посланието, че сме отворени за нови идеи, гъвкави и достъпни.  Но най-вече, че сме отговорни към задълженията си, но все пак не се взимаме прекалено на сериозно. Печеливша комбиация, когато искаме да спечелим съюзници на работния фронт.

Рокля с принт + черен блейзер + пантофки

Принтовете този сезон са повече от впечаляващи и ярки, но те идеално могат да допълнят офис облеклото ни стига да бъдем неутрални с другите елементи. Например, класическият черен блейзър идеално ще омекоти принта и ще добави нужната доза стил и сериозност в излъчването ни. Ако добавите интересен принт в облеклото си за работната среда изпращате невербалното съобщение, че сте креативни и имате нови идеи, които могат да бъдат от полза за работния процес.  Все пак изберете не толкова крещящ и ярък цвят, за да изпратите посланието: „Да, креативна съм, имам богато въображение, но в същото време съм земна (ниски пантофки) и държа на детайла.“

Миди пола с принт + неутрална блуза с широки ръкави

Принтът и широките къси ръкави са идеалната офис комбинация. Тя ще изпрати посланието, че имате вкус към новите тенденции и сте достатъчно дръзки да ги изпробвате. Идеалната комбинация на материи, цветове и тенденции означава, че имате „око“ за печелившите стратегии в живота. Както и, че притежавате смелостта да ги приложите в действителност.

Скини панталон + блуза с принт + пантофки

Панталонът, който подчертава краката ви е перфектна комбинация с елегантна блуза с принт и ниски пантофки. Добавете блейзър в сиво или черно – това е класика, която смело можем да изпробваме този сезон. Подчертана елегантност, която щ ви накара да изпъкнете и да направите сделките, които ще ви изстрелят на върха! Метафорично … и буквално!

Костюмът в един цвят + дълго колие + леопардови пантофки

Костюмът е №1 тази есен и със сигурност трябва да добавим поне един стилен вариант в гардероба си тази есен! Монохромният костюм, съчетан с риза или блуза в същия цвят, е супер актуална тенденция. Добавете дълго колие, което да се откроява и защо не – пантофки в леопардов принт. Покажете смелост и добро самочувствие с тази нестандартна и грабваща вниманието комбинация!