frida.bg
сигнали

Обърканите му сигнали издават повече, отколкото си мислим

Случвало ли ви се е да получавате объркани сигнали от някого, когото харесвате много. Някой специален, с който излизате, забавлявате се, смеете се и той е толкова страхотен, но … Това е само едната страна на монетата. Защото в следващия момен той се отръпва, изглежда безразличен, студен или направо изчезва с дни. И това се повтаря отново и отново. Започвате да копнете за меда на сладките моменти и да пренебрегвате „отровата” от отдръпването. Може би се опитвате да го оправдаете. Той преминава през труден период, може би има проблеми в работата си или кой знае …

Това е опасен капан, тъй като този модел на приближаване и отдръпване създава един особен вид пристрастяване. Копнееш да си вземеш дозата нежност и губиш представа за реалността. А тя ни е много необходима в случаите, в които трябва да направим зрял ибзор и да защитим сърцето си. Обърканите сигнали тип „ту така, ту иначе” наистина могат да ни (по)объркат. Разплетете мрежата и разберете защо той изпраща объркани сигнали.

Може би…

Той се среща и с други хора

Ако той се среща и с други хора може би фокусът му на внимание непрекъснато отскача от единия на другия обект на ухажване. И това може да бъде реалната причина за непостоянното му поведение. Представете си колко е трудно да излизаш с няколко човека едновременно. Това е доста сложна задачаза мозъка. Рязкото оттегляне на интереса и обърканите сигнали често са първия знак, че той не ни е съвсем отдаден. Понякога ни е по-лесно да отричаме очевидното, но това не е в наша полза. Говорете директно с партньора си и ако той (избира да) се среща с други хора – просто изберете на свой ред дали искате да бъдете с него.

Той има съмнения

Съмнения дали иска да бъде с нас. Неприятно, но факт. Както ние, така и мъжете имат тези моменти на съмнения дали ние сме „техния” човек. Ако има съмнения те в повечето случаи опират до думата „обвързване”. Иска ли да се обвърже с нас или не. Любовта не пита, тя просто се случва, но обвързването е съзнателен избор. Може би той има време да вземе осъзнато решение и се лута между противоречиви мисли. В този случай най-добре да му дадем пространство да вземе решение. А ние – най-добре да се погрижим за себе си. В крайна сметка заслужаваме човек, който е сигурен, че иска да бъде с нас.

Ценете времето си, себе си и най-вече – сърцето си!