frida.bg

Тренировка за секси дупе, която можете да направите на плажа

Кой иска секси стегнато дупе това лято? Трябват ви 2 седмици упражнения и това може да се превърне в реалност! Най-трудното тук е да започнете, а след това няма да искате да спирате, обещаваме ви! Особено, когато ни вдъхновяват Карина и Катрина от Tone it Up! Тези сладки мацки са супер актуални в социалните мрежи и това не е случайно – те са забавни и предлагат лесни съвети за стягане на цялото тяло + много вдъхновяващи тренировки, които можете да направите още днес. Но най-вече, Карина и Катрина са открили формулата на мотивацията за спорт и всеки ден я споделят с многобройните си фенове!

Каква е формулата за секси дупе

Сладураните от Tone it Up! препоръчват да тренираме за дупе три пъти седмично, да бъдем редовни в упражненията и да не забравяме да си доставяме нужната доза протеин. Напълно сме съгласни! Тренировката за секси дупе трябва да включва разнообразни упражнения, но нищо не е по-ефективно от постоянството. И да не забравяме – пълноценния протеин, включващ всички 8 незаменими мастни киселини. Независимо дали ще го приемем като хранителна добавка в смути или ще се заредим чрез здравословен хранителен режим, протеинът е изключително важен, за да изградим стегнато дупе. Дайте на тялото си всички витамини, минерали и хранителни вещества, от които се нуждае. И то ви ще бъде здраво и силно, а тренировките – с бърз резултат!

Тренирайте за стегнато дупе с Карина и Катрина

Тази пълноценна тренировка за секси дупе включва елементи от йога, но също така и изометрични движения, които ще стегнат мускулите на дупето ви още след първата практика! Катрина ни показва как тренира вкъщи, за да поддържа перфектното си тяло и ни мотивира и ние да започнем още днес. Както се вижда от видето – супер лесно и приятно е! А резултатите ще бъдат на лице само след две седмици, стига да правим упражненията редовно. Можете да потърсите канала на Tone it Up! в youtube и да се вдъхновите с още и още  упражнения, които ще ви помогнат да изваете тялото на мечтите си.

Най-хубавото е, че можете да правите упражненията и на плажа! Прекрасно е!

Снимка на корицата: Tone it Up!