frida.bg
правилния

Да привлечете правилния човек е по-лесно, отколкото си мислите

Нека първо кажем, че когато става дума за връзка – между „правилния” и „перфектния” човек има огромна разлика. Перфектният е този, който ние създаваме във въображението си. Този, който има определен цвят коса и очи, определено хоби или професия, този, който най-много ни „устройва”. В смисъл, че няма да ни се налага да се напрягаме за нищо, щом веднъж срещнем „перфектния”.

Но ако някога сте срещали реален партньор, който съвсем да пасва на „идеалния образ” – най-вероятно сте се разочаровали. Просто, защото съвършенството не ни оставя място за развитие и израстване.

От друга страна, правилният партньор е този, който най-много съответства на нуждите ни от развитие в точно този етап на живота ни. А за да го срещнем, трябва да бъдем максимално себе си. Какво означава това? Вижте тези съвети, с които ще излъчвате точно тази вибрация, която ще ви помогне да срещнете правилния. Този, с който ще изкачите планини в развититето си, макар и сценария да не е „перфектен”.

Бъдете…
… себе си

Ако искате да срещнете правилния, това е най-лесният път. Може би трябва да се запитате какви сте всъщност и да преоткриете себе си наново. Но само, когато знаете точно кои сте ще можете да израснете заедно с друг човек, който ви обича и цени точно заради вас самите. А не заради „перфектните очаквания”, които има за вас.

… искрени

Иска се самоувереност и много вътрешна сила, за да бъдеш напълно откровен за всичко с човека до себе си. Но това е пътят да спечелите уважението му. Бъдете искрени и правилният човек за вас ще се появи – просто защото ще знае, че това сте ВИЕ!

…отворени

Към възможностите по принцип и към възможността да го срещнете. Но без да се фиксирате към това. Радвайте се на живота си и наблюдавайте събитията, без да ги насилвате. Само когато се доверите на вселената, че нещата ще се случат в правилното време – те наистина ще се случат точно по този начин!

… тихи

Само когато си позволите да притихнете ще чуете стъпките, които идват към вас. Само тогава ще чуете интуицията си, която ви казва – ТОЙ/ТЯ Е! Само когато сърцето ви притихне и се довери на живота – той ще дойде. Точно такъв, какъвто ви трябва!