frida.bg
почивка

Къде е вашата мечтана почивка според зодията ви – II част

Астрологията може да ни бъде добър съюзник в това да изберем кое е мястото в света, което ще осигури нашата мечтана почивка. Тя може да ни даде добри насоки кои дестинации най-много ще паснат на личността и вибрациите ни! В първа част на статията представихме една част от информацията и ако не намерите своята зодия тук можете да й хвърлите едно любопитно око!

Ние вече се размечтахме за райски местенца, а вие?

Везни (23 септември – 22 октомври)
Виена

Очарователните Везни обичат спокойствието и нотките на романтика. Перфектната ваканция за тях задължително трябва да включва елегантен микс от тишина и разнообразие, например усамотен плаж и оживена централна част с интересни ресторанти и магазинчета. Тази комбинация е перфектно попадение. Везните също така се интересуват от култура, така че всяко градче, което се гордее с богати музеи, галерии, театри и културни мероприятия уцелва в целта вкуса на всеки представител на зодия Везни. Идеалната ваканция за Везни може да бъде в град като Виена, както и някой задушевен йога ритрийт в Бали.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Танзания

Интензивният темперамент на Скорпиона има истинска нужда от презареждане на батериите по време на ваканциите си. Те обичат близкия контакт със земята, но не са от типа хора, които просто ще тръгнат някъде в дивата пустош и ще оставят всички удобства зад гърба си. Макар и често да им минава през ума. По-скоро представителите на зодия Скорпион ще намерят уединение в някоя уютна малка вила сред природата или в близост до невероятно красива гора, водопад или езеро. Скорпионите също така обожават да откриват нови и нестандартни места, така че няма да се учудим ако ги видим в някое екзотично място като Мароко или Танзания.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Камбоджа

Стрелецът безспорно е астрологическият пътешественик по душа и сърце! Стрелецът практически има две състояния – или пътува, или обмисля следващото си пътуване. Познато ли ви е? Несмиримият му дух непрекъснато издирва нови приключения и преоткрива красотата на света. Идеалната ваканция за зодия Стрелец е място, което може да предложи всичко това в едно. Например, невероятното усещане за духовност в Анкор Уот в Камбоджа или изумителните малки селца в Тайланд!

Козирог (22 декември – 19 януари)
Тоскана, Италия

За представителите на зодия Козирог идеалната почивка е комбинация от забавление и време, прекарано със семейството. Козирозите се отличават със силната си амбиция и дисциплинираност и едно от най-добрите преживявания за тях са ваканциите, в които имат възможността да вършат и някаква доброволческа работа. Това е идеалният баланс от отдих и възможност да бъдат полезни с нещо на хората около тях. Козирозите също така обичат природата и за тях би било огромно удоволствие просто да обикалят с колело, например из селцата в Тоскана. Те също така биха си купили къща в Индонезия, за да я превърнат в център за благотворителна дейност.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Бразилия

Основната тема на Водолея е независимостта и непокорството. Той без проблем би прекарал целия си живот в пътешествия из света. За Водолея от изключителна важност са хората. Той трябва да бъде заедно с хора, с които да споделя мечтите си. Без тях просто нищо няма да е същото. Водолея обича широки пространства и наличието на вода в обилни количества. Затова град като Сидни, Австралия е едно от най-добрите места за почивката на Водолея. Водопадите в Бразилия също са идеална опция, а градове като Мадрид или Лондон със сигурност ще провокират водолейския ум и сърце.

Риби (19 февруари – 20 март)
Фиджи

Риби е един от знаците, които просто обожават природата, красивите места, намиращи се далече от всичко злободневно. Рибите биха е влюбили във всяко местенце по света, което провокира богатото им въображение и интуиция. Най-добрата почивка за тях би била някое място, предлагащо истински чудеса и изненади. Те биха се насладили на някой уютен йога ритрийт в Мексико, както и на усамотен отдих в бунгало във Фиджи!