frida.bg
юли

Чети и мечтай: книжките на юли ще ви накарат да се усмихнете

Какво е лятна почивка през юли без вдъхновяващо четиво, което да прелистваме, докато слушаме шума на вълните? За всички любители на четенето лятото е идеалният сезон да заровиш любопитно носле в новите издания на българския книжен пазар. А този месец те са повече от вдъхновяващи! Подбрахме разнообразни заглавия – от храна за душата и мечтите до пътешествия в екзотични краища на света. От мистичните дебри на способностите на Рене Мей (вижте кой е той по-долу!) до обогатяване на разбирането ни на т.н. ново поколение деца, които поставят пред нас нови предизвикателства. Изборът ни за юли е страхотен, изберете новото си лятно четиво сред нашите топ предложения!

„Книга за мечтатели: тънка червена нишка“ от Инна Учкунова

„Книга за мечтатели” е една доста интересна нова книга на българска писателка, която ни представя пъстра палитра от истории за хора от различни времена и страни и с различни занятия: мореплаватели, изобретатели, създатели на бизнес империи, петролни магнати, художници, часовникари, циркови артисти и много други. „Книга за мечтатели“ ви кани на едно много интересно и вълнуващо приключение. Идеално четиво за лятото, когато имаме нужда точно от това – приключения в света на страниците!
Издателство: Пергамент Прес
 „Етерични масла за всеки ден“ от Полина Маркова

Една изключителна малка книжка за сръчни почитателки на ароматерапията! Авторката отново е българка, която живее и работи в Париж, завършила е Институт по ароматология и посвещава живота си на света на ароматите! В „Етерични масла за всеки ден“ ще откриете уникални приложения и рецепти с етеричните масла и ако послушате съветите на Полина – ще превърнете благоуханието в ежедневна радост!

Издателство: Жануа

„Омъжена за Бутан. Как открих себе си в Земята на Дракона“ от Линда Лийминг

Линда Лийминг ни разказва за това чудно кътче на земята – Бутан. В продължение на 20 години тя живее и работи в столицата на Бутан, където няма светофари и населението няма и 100 хиляди души. Според Линда, ако на този свят е възможно просветление, Бутан е най-подходящото място. Тя ни разкрива тайните на бутанците за щастие и ни подтиква да ги приложим в живота си. И да, няма нужда да отидем до Бутан, за да ги узнаем!

Издателство: Вакон 

„Рене Мей: Рицарят на ангелите“ от Жулиет Лор

Рене Мей е един доста интересен феномен, който ще идва скоро и в България. Той притежава уникални дарби – да гледа в бъдещето, да лекува и да общува с ангелите… Според него ангелите са му разкрили много истини за живота, научили са го как да диша, да медитира, да живее и как да помага на хората. Книгата за неговата дарба и за неговия живот е написана от съпругата му Жулиет. Ето и цитат от книгата: „Приемам много сериозно това, което усещам, но себе си изобщо не взимам на сериозно. Съществата, които при всяка наша среща ми дават сила, са във всеки от нас. Представата ми за тях е може би само образ на моя ум, но този образ не може да не дава духовна сила. Благодарение на тяхното присъствие от детството си усещам нещата и имам чувството, че мога да помагам на хората окло мен.“

Издателство: Списание 8

„Посланията на новите деца“ от Джеймс Туайман

Трябва да си признаем, че новите деца са доста различни от нас и това се отнася с особена сила за тези „нови деца“, надарени с психични дарби, надминаващи разбиранията ни. Тази книга е за т.н. „деца-индиго“, кристални деца или деца-екстрасенси. И за всички чувствителни деца, които трудно срещат разбиране и се затварят в самотата на новата енергия, която носят. Научете повече за децата на новото време с тази прекрасна книга на Джеймс Туайман и бъдете мъдри в отглеждането на тези прекрасни деца от бъдещето!

Издателство: Кибеа