frida.bg
почивка

Къде е мечтаната ви почивка според зодиакалния ви знак

Астрологията може да ни помогне много в това да изберем кое е мястото в света, което най-много ще пасне на личността и ще ни осигури мечтаната почивка. Вместо да стоите пред картата на света и да се двоумите кое е най-доброто място за пътешестване точно за вас, вижте тези съвети и се пригответе за почивката на мечтите си!

Овен (21 март – 19 април)
Остров Мауи, Хавай

Овенът се отличава от другите знаци с огромната си енергия за откриване на света, авантюристичната си нагласа, спонтанността и изумителната си дързост. Той копнее за ваканция, която е миск от природа, красота и предизвикателство към физическите възможности и умения за справяне. А Овенът просто е надарен с тях повече от всеки друг представител на зодиака. Идеалната почивка на хората, родени под слънчевия знак на Овен, е някое екзотично място като островите в Малайзия, Гватемала или обиколка на пирамидите в Египет. Остров Мауи, Хавай също е пефектна дестинация за Овните, защото той ще им осигури нужната доза приключения и интензивни наслади. Всичко, от което се нуждаят!

Телец (20 април – 20 май)
Остров Родос, Гърция

Телецът е известен със страстта си към луксозния живот, спа центровете, изисканата храна и … всичко, свързано с красивия живот. Идеалнта ваканция за представителят на зодия Телец е тази, в която неизменно присъства близък контакт със земята и обилно количество вкусна храна. Дестинациите, които ще накарат Телеца да свети от щастие са остров Родос в Гърция, Малдивите, както и градчетата, пръснати по Френската ривиера! Ракош!

Близнаци (21 май – 20 юни)
Берлин

Близнаци е въздушен знак, известен със своята адаптивност към нови ситуации и откривателски дух. Но те също така имат леко двойнствена природа. Едната страна – забавна, импулсивна, и другата – сериозна и неспокойна. Това прави изборът на перфектната ваканция леко труден, тъй като тя трябва да отговаря на много противоречащи си изисквания. Затова пък има места по света, които предлагат точно това, от което един Близнак се нуждае. Обиколка на невероятните острови в Кроатия е една идеална ваканция за тях. А Берлин ще им даде нужната доза провокация, интересни забележителности, забавления и нощни клубове. Да не забравяме, че Близнакът е преди всичко знак на комуникацията. Хората са важни, затова изберете място, където ще можете да се запознавате с нови вълнуващи хора!

Рак (21 юни – 22 юли)
Чинкуе Тере, Италия

Макар Раците да са известни като почитатели на домашния уют и комфортната зона, те все пак притежават голяма доза спонтанност. И обичат да бъдат с хората, които обичат. Семейните ваканции или кратки пътешествия с близки приятели са нещо, което ще накара зодия Рак да се чувства прекрасно и „в свои води“. Идеалната почивка за зодия Рак е някъде близо до вода, например на море или някъде до язовир или воден басейн. Спокойната почивка на брега на морето с близки хора, уютно малко хотелче със закуска на блок маса е нещо, на което зодия Рак ще се наслади от сърце и душа.

Лъв (23 юли – 22 август)
Ирландия

Лъвът обожава действието, драмата и забавленията. Той има мощна енергия, която обожава да влага в партита и купонясване до зори. А какво е един добър купон без Лъв в центъра на събитията? Идеалната ваканция за бляскавите предпочитания на Лъва предлага европейският парти център Ибиза, Испания. Добър избор е Лас Вегас, Невада. Да не забравяме, че представителите на зодия Лъв обожават историята, архутектурата и древните легенди. Всяка точка на света, която предлага партита и старинни замъци е идеалното мято за тяхната мечтана ваканция. Например, древната архитектура в Ирландия.

Дева (23 август – 22 септември)
Милано

Идеалната ваканция за практичните Деви трябва да включва удобно и лесно стигане и пребиваване на новото място, както и отсядане в хотел с изчистен дизайн. И точно защото Девите са практични, за тях е важно да отидат някъде, където освен с приятни впечатления ще си тръгнат и с някакво практично умение. Проучете какви курсове и семинари се водят наоколо и съберете нови знания. Какво по-хубаво от това да съчетаеш приятното с полезното? Идеалната почивка за зодия Дева е изтънчен круиз по Средиземноморието или уютна ваканция в Северна Италия, например Милано.

Очаквайте продължение…