frida.bg
цветовете

Цветовете, които ще доминират модата през есен 2017

Искате ли да разберете кои ще са водещите цветове през есента? Да, ние надникнахме към колекциите на дизайнерите, за да установим кои ще са най-актуалните цветове на есен 2017 година. Ей, така – от чисто модно любопитство!

А цветовете идната есен ще бъдат всичко, но не и скучни! От ярките багри на сочното червено до тайнствената страст на бордото – очаквайте есен 2017 да подпали страстта ви за още и още. Вижте кои ще бъдат най-актуалните цветове през есента и се подгответе. Есента ще бъде гореща!

Ярко червено
Даутцен Крус 2017г.

Този грабващ вниманието цвят е истинска манифестация на самоуверената динамична жена. Иска се голяма смелост, за да облечеш този искрящ цвят, но Есен 2017 казва: а защо не?!

Магично бордо
Хейли Болдуин 2017г.

Богат цвят, дълбочина, смелост. Цветът бордо е един от най-подходящите цветове за есента. Той придава класа и стил и е подходящ акцент във визията на всяка жена, която иска да изпрати посланието за автентична женственост.

Дълбоко синьо
Жасмин Сандърс, 2017г.

Цветът индиго тази есен ще бъде новото черно! Много дизайнери заложиха точно на дълбокото синьо в най-новите си колекции. Бихме казали, могъщ цвят за жени, които знаят какво искат. И как да го постигнат!

Неутрални тонове
Снимка от Седмица на модата в Париж 2017г.

Материите в неутрални тонове остават актуални и през есента. От телесен цвят до нежно розово, цветовете изглеждат меки, нежни и крехки, и са подходящи за специални събития, както и за ежедневието.

Смарагдово зелено
Индийската актриса Дийпика Падоконе, 2017г.

Този цвят е класика още от времето на кралете и кралиицте. А тази есен ще можем да се насладим на този царствен цвят в най-новите есенни колекции, за което можем само … да сме безкрайно щастливи!

Морски бриз
Дженифър Лопез, 2017г.

Светло синият цвят, който оставя усещане за море и светло синьо небе, ще бъде супер актуален през идния есенен сезон. Усещането е за свободен дух и дързост, а нюансите на светло синьото са must-have през есен 2017!

Позлатен лайм
Адел, 2017г.

Интересен цвят, преливащ в жълто-зелени нюанси, украсява модните колекции без колебание! Земна изящност и цвят, който оставя следи в паметта ни!

Снимки: БГНЕС