frida.bg
бижута

Тенденцията на „малките бижута“, която просто обожаваме

Тенденцията на малките бижута е тук от няколко години, но тя е особено акуална в сезозона на малките летни дрешки това лято! Тежките метални колиета и шарени пластмасови гривни за радост са извън лятната мода. И прожекторите са насочени към супер чаровните малки бижута, които макар и с по-мънички размери са изключително стилни и красиви. Малките бижута предизвикват визуалния интерес, без да се натрапват. Можем да кажем, че те са перфектният летен аксесоар!

Подбрахме няколко невероятни акцента с малки бижута, за да стимулираме интереса ви и да ви покажем, че макар и малки те са не по-малко грабващи вниманието. А освен това демонстрират изтънчен стил и неподправен моден нюх!

Обeци, които нежно проблясват на ухото
Обеци: Top Shop

Обеците, които нежно проблясват върху ушите ни са тотален хит. Те са удобни, нежни, леки и загадъчни. Идеалният избор, които идеално се съчетава както със супер готиния ни бански костюм, така и със сладката ни лятна рокля. А защо да се ограничавате само с един чифт? Супер актуално е да носите по няколко малки обици върху ушите си. Изглежда леко хипи, диво, а посланието е за смелост и свободен дух!

Обеци: Top Shop

Можете да си вземете и обвци със зодиакалния ви знак, асцендента и луната и да обсипете ушите си с блясък като астрално вълшебство!

Пръстени
Снимка: Etsy

Малките семпли пръстени са тотален хит. Вземете си няколко с интересни мотиви и ги съчетайте, така че ръцете ви да изглеждат като красиво бижу! Малките пръстени придават нежна мекота и загадъчност на ръцете ни. А като добавим и маникюр в пастелен нюанс – хармонията е просто божествена!

Снимка: Etsy
Гривни
Гривни: Etsy

Само няколко нежни гривни около китката ви са достатъчни, за да привлечете погледите и интереса към тях. Изберете символ, който означава нещо специално за вас и не е колебайте да демонстрирате себе си с няколко малки гривни, които съчетани заедно се превръщат в магнит за погледите!

Колиета
Колие: Top Shop

И колиетата, както и гривните, можете да носите по няколко. Особено когато имате лек бронзов тен, златистите колиета искрят и създават усещане за фриволна красота. Бъдете смели, експериментирайте и намерете това съчетание, което ви харесва най-много.

Колиета: Audry Rose

Малките бижута могат да се носят както по отделно ако целите нежна и деликатна визия, така и всички заедно – за едно привличащо погледите бляскаво излъчване. Те са много комбинативни, че вариациите са толкова, колкото е богато и въображението ви!