frida.bg
стил

Звезден стил: какво казва зодията ви за вашия моден нюх

Искате ли да разберете какъв е вашия уникален звезден стил? Независимо дали сме страстен Лъв или свободолюбив Водолей, модният ни избор до голяма степен е свързан с зодиакалния ни знак. И най-вече, ако разбираме специфичната енергия, която витае около нас и съобразим гардероба си с нея, ще се раздаме на тотална модна хармония. Каквито сме вътре, такива ще бъдем и отвън. А това ще се отрази на самочувствието ни и ще доведе до повече успехи в работата и любовта, според астролозите. Когато не се опитваме да влизаме в чужди представи за модата, а следваме неостараващата тенденция на основната си стихия, ще се радваме на класа, уникален стил и излъчване, което ще показва нашата автентична същност.

Разберете какъв е вашия уникален моден стил още сега!
Овен

21 март – 19 април

Представителките на зодия Овен са кралици на класическия стил, но могат много лесно да превключат към готина градска визия. Отново – със СТИЛ. Вие можете спонтанно да изберете визия, която е идеална както за офиса, така и за среща с чаровен непознат. Умеете да съчетавате класическия тон с голяма доза непринуденост и това ви превръща в модерни кралици на модата. Обожавате модата, но в същото време стоите малко в страни от прекалено женствените фриволни модели. Предпочитате да избирате дрехите си, така че да отразяват вашия огнен темперамент.

Придържайте се към: съвършени кройки и гладки материи; аксесоарите на зодия Овен са отличителен знак, те рябва да са класни, а червилото да подсказва за вътрешния ви огън.

Цветове: червено, черно

Телец

20 април – 21 май

Представителките на зодия Телец винаги са с една модна стъпка напред. Няма да се учудим ако вече имате блог и … вие сте пуснали първите статии за модните тенденции за следващата година. Вие предпочитате земните тонове и цветовете, които най-много наподобяват тези в природата. Но най-вече, жената Телец не пести средства, за да изглежда фантастично от главата до петите.

Придържайте се към: комфортни и в същото време супер модерни модели; коприна и кадифе; аксесоари, които привличат вниманието;

Цветове: тъмно зелено и кафяво

Близнаци

22 май – 23 юни

Жената Близнаци с радост поема модни рискове. Тя предпочита модни находки, които карат хората да се обръщат след нея и да си задават въпроси като „Къде мога да намеря това?”. Жената Близнаци има не едно, а няколко модни превъплъщения. Тя може да бъде безупречно елегантна, а в следващия момент да е с раздърпана тениска и кецове. Или да я забележите с женствена рокля, а в следващия момент да не можете да разберете дали просто не е излязла с дънките на гаджето си. И точно това я превръща в истинкски моден хамелеон, който държи интереса на околните постоянно под високо напрежение.

Придържайте се към: различни модни стилове; няма нищо лошо за вас в гардеробът ви да има какво ли не; бъдете свободни да експериментирате

Цветове: светло розово, бледо синьо, искрящо жълто, оранжево

Рак

23 юни – 22 юли

Представителките на зодия Рак са доста сантиментални и това  се отразява в начина им на обличане. Те се привързват към дрехите си и можете да ги чуете да казват, че имат любимо палто на цели 15 години. Жените Рак обичат да съчетават своите любими „стари” класически модели с такива от най-новите колекции. Обожават т.н. винтидж стил като притежават уникалното умение да вдъхват нов живот на ретро моделите.

Придържайте се към: елегатни кройки; оригинални съчетания между ретро стила и най-новите тенденции; дъх на романтика

Цветове: виолетово; синьо; бяло

Лъв

23 юли – 22 август

Жената Лъв се отличава със своята страстна и уверена харизма. Понякога хората настръхват около тях, но лъвиците в повечето случаи само ръмжат, без да хапят. Те притежават уникално модно безсрашие. Креативността на жената Лъв се съчетава със страст и най-вече – със смелост, което се превръща в нейна запазена марка.

Придържайте се към: смело съчетаване на различни стилове; ярки десени; доверявайте се на вътрешното си усещане, когато избирате нещо от най-новите колекции

Цветове: златисто, жълто, кафяво

Дева

23 август – 22 септември

Жената Дева обича класическите съчетания и изтънчения силует. Вие изглеждате винаги абсолютно безупречно, а визията ви елегантно подканя погледите да се обърнат след вас. Жената Дева е доста организирана и рядко прави спонтанни покупки. Тя знае какво идеало ще пасне на собствения й стил и обикновено пазарува целенасочено. Дева има набито око за детайлите и точно поради това аксесоарите са изключително важни за нея. Шапки, маркови очила, бижута и уникални принтове – са запазена марка на жената Дева.

Придържайте се към: подреден и изряден гардероб; вашия уникален стил; качеството пред количеството;

Цветове: бежово, тъмно червено, синьо

Следва продължение...