frida.bg
суперсила

Всяка зодия има тайна суперсила, а коя е вашата?

Представете си небето като комикс, а всяка зодия като необикновен герой, притежаващ уникална суперсила. Макар и това сравнение да е малко встрани от астрологията, все пак образно показва, че всеки зодиакален знак въплъщава специална дарба, която го различава от всички останали. Разбере коя е вашата специална дарба и я извадете наяве, за да изпълни живота ви с магичен смисъл!

Овен

Специалната дарба на Овен е ДА ПЛАНУВА какви са целите му. Но Овенът може много ефективно да помага на хората около себе си да открият и постигнат техните собствени цели. Затова представителите на зодия Овен могат да бъдат успешни лектори, учители, съветници и т.н. модерни напоследък „life coach” гуру-та.

Телец

Телецът притежава невероятната суперсила да открива кой би искал да бъде. Той притежава вродения талант да води група хора към това, което биха искали да бъдат и да превръща мечтите им в реалност. Телецът е идеален за групов лидер и мениджърската позиция е нещо, което просто му дава пространство да изяви специалната си суперсила.

Близнаци

Ахх, тези Близнаци! Те просто умеят да изваждат наяве красотата, която се таи у всекиго. Те разпознават в какво хората около тях са добри и в какво не са. Но винаги, винаги, винаги Близнаци поставя акцент на доброто и красотата. Това ги прави безценна компания и невероятен член на екипа. Близнаци може прекрасно да прояви своята суперсила като помага на хората да разберат какви са талантите им и как да ги развият.

Рак

Представителите на зодия Рак притежават суперсилата да СЪЗДАВАТ. Те винаги търсят начини да изработват различни неща с ръцете си, както и да търсят правилното им място, така че животът им да стане подреден и изпълнен със смисъл. Зодия Рак може чудесно да изяви своята суперсила в професии, в които може да учи останалите, буквално и метафорично, как се създава живота.

Лъв

Суперсилата на зодия Лъв е неуморният стремеж ДА ИЗОБРЕТЯВАТ. Независимо какви проблеми и затруднения имат в живота, представителите на зодия Лъв ще изобретят начин да излязат от тях. Ще запалят пламъка на надеждата и винаги ще знаят какво да направят дори и в най-тъмните моменти. Зодия Лъв трябва да сподели своята уникална дарба със света и със сигурност той ще стане едно по-хубаво и светло място!

Дева

Девите притежават способността ДА ЛЕКУВАТ. Да лекуват както себе си, така и другите. Хората усещат тази ваша суперсила интуитивно и често ви се доверяват и търсят подкрепа и съвет от вас. Вие сте мистични лечители и вашата дарба е да помагате на хората, защото вие наистина го правите добре.

Везни

Суперсилата на зодия Везни е ДА СВЪРЗВА. Противоположности, реалности, всичко, което по някакъв начин се е разцепило на две. Вие свързвате хората заедно и усещате с цялото си същество смисъла на общността и обединението. Вашата дарба е да подпомогнете групите, в които принадлежите, така че да бъдат по-сплотени, свързани и единни.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион притежават дарбата да са МАГНЕТИЧНИ. Естествената ви харизматичност и страстна осанка ви правят център на вниманието във всяка ситуация. Затова професиите, които най-много подхожда на зодия Скорпион са тези, в които прожекторите са насочени само към тях.

Стрелец

Стрелецът притежава необикновената сила ДА РАЗБИРА какво останалите си мислят. Може би четенето на мисли не е нещо мистично за Стрелеца, защото той просто го прави. Дали е специално метафизично умение или високо развита интуиция, представителите на зодия Стрелец често са една крачка пред останалите. Просто защото знаят, преди да им е казано.

Козирог

Специалната дарба на Козирог е ДА БЪДЕ В МИР със себе си, с всяко човешко същество и с цялата Вселена. Вие разбирате със сърцето си нуждите на всяко човешко същество и умеете да създавате мир и спокойствие около себе си дори със самото си присъствие.

Водолей

Суперсилата на зодия Водолей е ДА БЪДЕ ВЛЮБЕН В ЖИВОТА. Вие обичате живота и му се наслаждавате във всяка една секунда. Няма какво да спре Водолея, защото любовната му авантюра със самия живот е едно безкрайно приключение. Вие можете да покажете на останалите хора как животът трябва да се живее и със сигурност ще го направите много добре.

Риби

Зодия Риби притежават суперсилата ДА РАЗБИРАТ живота в неговата извънземна дълбочина. Вие сте супер интуитивни, а вашата мъдрост може да докосне сърцата на стотици хора. Използвайте вашата суперсила, за да помогнете на хората около вас да бъдат по-разбиращи себе си и да следват вътрешната си мъдрост.