frida.bg
Раздялата с Джоли съкруши Пит

Вижте кое натурално средство облекчава ставните болки на 100%

Ставните болки се отразяват на нашата способност да вършим ежедневите си задачи и да се наслаждаваме на движението. Но не само, болката може да бъде причина за качване на излишни килограми, затлъстяване, както и за поява на депресия и мрачно настроение. Ако страдате от болки в ставите или артрит, вече има научни доказателства, че натуралните средства наистина са супер ефективни.

Кое натурално средство ще ни помогне да се справим с болката в ставите на 100%

Според последни проучвания хранителната добавка от мембраните на яйцата доазано помага за облекчаване на хроничната болка в ставите. Изследователите откриват много компоненти в мемраната на яйцата като колаген (който е основен елемент, изграждащ съединителната тъкан), глюкозамин и хондроитин (които са важни компонени в състава на хрущяла) и хиалуронова киселина, която се съдържа в сеновиалната течност, подпомагаща мекото движение на ставите.

Изследователите също предполагат, че страдащите от хронична болка в ставите имат намалено количество хиалуронова киселина в сеновиалната течност. А това означава, че тя не може да свърши работата си и да облекчи триенето на ставите, което на свой ред предизвиква триене и болка.

Облекчение само в една доза

Според научните изследвания ако приемаме 500mg натурална мембрана от яйца ежедневно болката в ставите ни значително ще намалее, без странични ефкти и то изключително бързо – само за 7 дни. Само 500mg концентрирана мембрана от яйца на капсули ще ни предпази от ставната болка, свързана с остеопороза и артрит. Вече се предлагат хранителни добавки , които са лесни за употреба. Всяка една капсула съдържа важни компоненти като хуалуронова киселина и колаген, които реално облекчват болката и ни връщат способността за движение.

Бързи резултати

Когато говорим за натурални средства рядко можем да очакваме бързи резултати. Но това не е така при добавките с мембрана от яйца. Проучванията доказват, че естествената хранителна добавка от мембраните на яйцата започва да работи почти светкавично. Тя намалява ставните болки и повишава подвижността на ставите само за няколко дни. А за 30 дни вече се усеща голяма разлика. Ако не вярвате, опитайте!