frida.bg
знак

Качествата, които той обожава у вас според зодиакалния ви знак

Зодиакалният ни знак има голямо влияние върху това как мъжете ни възприемат и какво най-много харесват у нас. Често качествата, които направо ги подлудяват нямат нищо общо с външния ни вид, а с онова пиперливо усещане, което се прокрадва в цялата ни аура. Най-вероятно любимият ви обича всяка част от вас, но има нещо, което ви прави просто неустоими за него. Искате ли да знаете какво е то? Вижте какво казват звездите за вашето най-сладко очарование! И след като вече знаете кое качество у вас направо побърква мъжете, възползвайте се! Това е вашата запазена марка, заявете я пред света!

Овен

Ако сте родени под слънчевия знак на зодия Овен вие се отличавате от всички други жени със своя КУРАЖ. Жената Овен има толкова смелост и дързост в себе си, че направо замайва главата на мъжа срещу нея. Тя е енергична и всичко, с което се захване я изпълва с въодушевление. Вие определено сте страстна натура и не се страхувате да отправите предизвикателство към мъжа до вас. Дори понякога да сте леко агресивни, вашето безстрашие има голямо влияние върху любимия ви. Той постоянно е на нокти в очакване с какво ще го изненадате този път. Но най-вече, той обожава смелостта, с която защитавате позицията си, а това определено показва характер!

Телец

Ако сте представителки на зодия Телец, вие определено знаете какво означава думата НЕЗАВИСИМОСТ. Истината е, че вие реално нямате нужда от мъж. Но понякога просто искате такъв. И правилният мъж за вас е този, който ще уважава вашата независимост. Той обожава, че вие чудесно можете да се радвате на собствения си живот, без неговото неизменно присъствие. Той също така изключително много цени вашата НАДЕЖДНОСТ. Той знае, че може да разчита на вас, защото вие сте стабилни като скала. Това определено е качеството, което любимивият ви цени.

Близнаци

Близнаците са добре известни с тяхната двойнственост. Ако сте родени под този знак най-вероятно не ви е чужда трудността да взимате решения или да определите кой близнак ще се събуди утре заедно с вас. Вие притежавате уникалното качество АДАПТИВНОСТ, способността да се променяте като хамелеон във всяка ситуация. Жената Близнаци също така е изсключително УМНА и умее да използва ума си и да се чувства комфортно във всяка ситуация. Това определено е качеството,  което просто го кара да полудява от копнеж. Какво друго обожава във вас? Умението ви да флиртувате. Вие наистина знаете как да подлудите един мъж!

Рак

Жените, родени под знака на зодия Рак са известни със своите огромни сърца и непоклатима ЛОЯЛНОСТ. Мъжът до вас няма нужда да се притеснява за това дали ще сте му верни, защото вие сте най-лоялният знак от зодиака. Вие винаги постовяте вашата връзка на първо място, а мъжът обожава усещането за сигурност и комфорт, когато е около вас. Не се страхувайте да живеете с отворени сърца! Разкрийте цялата сензитивност и ЕМОЦИИ на мъжа до вас, защото точно по този начин вие карате хората около вас да се чувстват обичани и обгрижени. Ако мъжът до вас ви оценява, той със сигурност ще ви отговори със същото и ще ви обича също толкова отдадено, колкото и вие него!

Лъв

Жената Лъв влудява мъжете със своята УВЕРЕНОСТ! Ако сте родени под знака Лъв вие определено правите всичко със самочувствие и твърда вяра в собствените си способности. Мъжете определено харесват уверени жени, а вие сте точно такава! Жената Лъв няма нужда от нечие одобрение, а това буквално подлудва мъжете и ги кара да хлътват по вас все повече и повече. Жената Лъв е кралицата на джунглата и освен увереност, тя впечатлява абсолютно всички със своята вътрешна СИЛА. Вие имате силни чувства, ясно мнение и изразявате своята истина без компромис. И в същото време оставате обаятелна. Невероятна комбинация!

Дева

Макар и да не звучи много секси, жената Дева подлудява мъжете със своята ПРАКТИЧНА ПРИРОДА. Жената Дева притежава идеалния баланс между ентусиазъм и практичност и това кара мъжът до вас да се чувства много приятно във вашата компания. Някои хора могат да мислят представителите на зодия Дева за твърде консервативни, но само мъжът до вас усеща с всучки свои сетива, че вие сте много повече от това. Вие сте идеалното момиче, което да заведеш удома и да запознаеш с родителите си. А когато става дума за практичната страна на живота – за планиране и финанси, той знае, че може изцяло да се довери на вас. Защото вие притежавате очарователната магия да бъдете едновременно практични и ОЧАРОВАТЕЛНИ. Затова не се стеснявайте да покажете, че вашата истинска природа е да бъдете мили, лоялни, мъдри и практични, защото той просто обожава тези ваши качества!

Следва продължение…