frida.bg
комплиментите

Комплиментите, които мъжът до вас иска да чува по-често

Жените не са единствените, които се наслаждават на комплиментите, отправени към тях. Мъжете също имат нужда да чуват хубави неща за себе си от любимите си жени. Искреният комплимент ни дава усещането, че другият човек вижда хубавото у нас, отвъд недостатъците, които всеки има. Че забелязва малките неща, оценява ни и го е грижа за това как се чувстваме. Е, мъжете също като нас се радват да чуят хубави думи за себе си.

Трябва да знаем, че комплиментите, които мъжете харесват се различават от комплиментите, които харесваме ние. Просто сме устроени различно. Затова ви предлагаме кратък наръчник на комплиментите, които мъжете обожават. Казвайте ги на любимите си мъже и вижте как те засияват от щастие. Прекрасно е!

Комплиментите, които мъжът до вас иска да чува по-често
… Вярвам в теб

Най-големият комплимент, който една жена може да каже на любимия си е, че вярва в него. Мъжете често споделят, че когато жената заяви своята увереност в техните способности те буквално се чувстват като супергерои, които могат да постигнат абсолютно всичко. И често, когато се чувстват така, наистина успяват.

… Толкова си хубав

Да, мъжете обичат да чуват комплименти за външния си вид. Те също като нас често страдат от неувереност по отношение на това как изглеждат и имат нужда от уверението, че ние ги харесваме и приемаме такива, каквито са. Неговите рамене, очи, ръце заслужават комплименти. Нека не пестим думите си и когато нещо в него ни хареса да му споделим веднага усещането си. Той със сигурнсот ще го оцени!

… Оценявам те

Мъжете копнеят да оценим техните усилия, които правят към нас и нашата връзка. Оценявайте дори малките неща и той ще започне да прави още и още, защото ще се чувства способен, полезен и ценен. Дали ще поправи някой уред или ще ви направи вечеря, това е жест на обич, който заслужава да бъде подкрепен с любящ комплимент.

… Гордея се с теб

Мъжут има нужда да чуе думи, които да му покажат, че ние го уважаваме и се гордеем с него. Това е един от сигурните начини да му покажем, че го обичаме от цялото си сърце.

… Желая те

Един от любимите комплименти на мъжете всъщност се изразява в това да му покажем, че го желаем и сме привлечени от него сексуално. Покажете на любимия си, че ви очарова, запалва страстта ви, изчервява, разсмива. Покажете му, че все още сте привлечени от него и той ще засияе!