frida.bg
близнаци

Еротика и фантазии: секс астрология на жената Близнаци

Жената Близнаци обича разнобразието, както и интелектуалните еротични връзки. Простият физически контат не е достатъчен за нея. Тя вярва в сливането на душите и телата, сродните души и телепатията. Жената Близнаци често се заблуждава, че трябва да открие сродната си душа, за да бъде щастлива. Всъщност тя има нужда най-напред да открие себе си, коя е тя и каква е нейната мисия в живота, отколкото да отдава енергията си в търсенето на Единствения Друг. За нея е по-важно да разбере каква е Тя, отколкото да узнае какъв е Другия.

В търсене на митичния“двойник“

Жената Близнаци често чувства огромна липса в живота си, дори и да има партньор до себе си и да води пълноценен сексуален живот. Тя непрекъснато търси онзи вечно изплъзващ се вътрешен „двойник“, който определя нейната астрология. Това може да я накара да се чувства много самотна и непрекъснато да се оглежда в другите в търсене на това парченце, което й липсва на нея самата. Този процес може да се превърне в едно безумно сменяне на партньорите, макар и безразборните връзки да не са й по вкуса. Това обичайно продължава до момента, в който жената Близнаци не разбере, че това, което търси е в самата нея.

Разнообразието…

Жената Близнаци обича разнообразието в секса. Тя има нужда от различни усещания, необичайни преживявания и експерименти, които да подхранват огъня на страстта й жив. Ако сексът е скучен и монотонен, това е една от причините тя да да възобнови митичното търсене на своя „близнак“ някъде другаде. Подготвяйте редовно изненади на своята прекрасна партньорка Близнаци, това е гаранцията нейното сърце да остане при вас. Заслужава си!

Фантазиите…

За жената Близкаци УМЪТ е основна ерогенна зона. Тя се възбужда от еротичен разговор, от споделяне на фантазии, от това да говори за секс. А мълчаливият секс може направо да стопи желанието й на секундата. Тя също така има доста изявено интелектуално отношение към секса. Има нужда да „мисли“ за секс и често се наслаждава повече на собствените си фантазии, отколкото на реалните преживявания. Затова жената Близнаци има нужда да бъде стимулирана с думи много повече, отколокото всяка друга жена. Умствената възбуда е това, което драсва клечката на сексуалният й апетит и я подготвя за страхотно преживяване в леглото.

Жената Близнаци умее да прелъстява със завидна лекота. Тя обича да дразни сетивата на партньора си чрез фантазии и еротични разговори. Виртуоз в еротичната увертюра, тя ще използва устата си за еротично възпламеняване, което едва ли някога ще забравите. Тя обожава оралният секс, еротичните думи, съблазнителните жестове и свързването чрез еротичната предигра. Наред с това, жената Близнаци притежава свободен дух, който винаги ще търси онзи Друг, който ще отрази нейната истинска идентичност. Митичният двойник, който ще я направи завършена и цяла.