frida.bg
утвърждения

5 мощни утвърждения, с които ще промените живота си

Ако вярвате, че вие сте продукт на своите мисли, емоции и отношение към света, то тези утвърждения са точно за вас! Как точно утвържденията работят? Това са думи, наситени с положителен заряд, които подхранват и насочват енергията ни в определена посока. Ние можем съзнателно да „преведем” нашите желания в думи и да създадем намерение, което да манифестираме и материализираме в реалността. Позитивните утвърждения са един доказан метод за трансформация на живота ни. Защото ние сме това, което мислим, че сме и нашите мисли изграждат реалността, в която живеем. Не вярвате ли?

Едно от основните правила при създаването на позитивно утвърждение е да го „преведем“ в сегашно време, защото на езика на енергията съществува само сегашният момент. И другото основно правило е да го визуализираме сякаш вече е факт, реалност, цветна и описателна. Почувствайте намерението си и то много скоро ще стане реалност за вас!

Представяме ви 5 мощни утвърждения, които да повтаряте наум всеки ден
Аз мога да постигна всичко

Едно от основните утвърждения, които трябва да си повтаряме всеки ден е, че реално можем да постигнем всичко. Това трябва да е мантрата, с която се събуждаме всяка сутрин. Намерението, което ще изтреля всички наши мечти във вселената и ще ги материализира. Визуализирайте какво искате да постигнете с най-малките детайли, почувствайте мечтата си и си кажете „Аз мога да постигна всичко!”.

Аз съм изпълнен с енергия и радост

Щастието започва от самите нас. Колкото по-скоро осъзнаем този факт, толкова по-добре. Никой извън нас не е длъжен да ни прави щастливи. Превърнете това утвърждение в навик и започвайте деня си с енергия и радост.

Приемам себе си такъв, какъвто съм

Да, много се говори за важността на това да обичаш себе си. Но не е толкова лесно в реалността. Превърнете това утвърждение в част от своето ежедневие, потопете се в него и постепенно ще започнете да му се доверявате. И да, ще започнете да обичате себе си малко повече с всеки изминал ден.

Моето тяло е здраво

Здравото тяло е последица от балансираното състояние на ума. По същия начин ако преживяваме отрицателни емоции тялото ни ще започне да реагира и ако не променим нещо – ще се разболее. Изпълнете живота си с положителни емоции и си изпращайте по малко здраве всеки ден с помощта на това силно утвърждение.

Аз изграждам живота си

Наистина е така. Всеки от нас изгражда живота си с всяка мисъл, която избира да посее в съзнанието си. Всеки ден ни предлага възможност да изберем своите мисли, емоции и отношение към света. Можете да превърнете деня си в каквото изберете. Защото вие сте архитектите на живота си. Никой друг!