frida.bg
тренд

Почти „голият“ тренд, на който звездите не могат да устоят

Почти „голият” тренд гласи „По-малкото е повече”, но дали е така? На светските събития тази година отново се появиха тоалети от прозрачни материи, изрязани елементи и креативни детайли. Всъщност това е тренд, който завладява звездните партита в последните години. И малко по-малко превръща откровената голота в … нещо напълно нормално. Може би си спомняте тънкия черен воал, който покриваше дупето на Рита Ора на миналогодишните Оскари? Или дълбоките цепки, стигащи чак до пъпа на коклята на Криси Тийгън на раздаването на наградите Ema. И докато окото ни бавно се десенсибилизира от прекалени стимули, модното ни любопитство все още иска да узнае с какво „голият” тренд тази година може да ни изненада. И дали?

Изненада или не, „голият“ тренд е тук, за да остане
Шанина Шейк

Изкусителна, красива и обсипана в блясък, Шанина Шейк е ослепителна на филмовия фестивал в Кан тази година. Бляскавата й рокля показва повече от хиляди думи. Прекалено или не, „голият“ тренд е още една причина да разчупим модните си разбирания.

Уини Харлоу

Нежна прозрачна дантела с красиви бродерии обгръща Уини Харлоу на фестивала в Кан. Ролята на Ashi Studio подчертава краката и в същото време оставя впечатлението за невинност и непорочност.

Наташа Поли

Наташа Поли пристигна на събитието Met Gala тази година в червена вечерна рокля с огромни изрязани детайли. Макар и според нас Наташа да има нужда от една обилна вечеря, все пак тя изглежда зашеметяващо.

Изабел Гулар

 

Изабел Гулар безспорно е една от нашите любимки. Бразилската моделка е просто разкошна в обсипаното с кристали творение на изкуството, създадено от  Zuhair Murad. Роклята перфектно подчертава изкусителните извивки на бразилката и естествено, в основата си тя е само фин воал.

Бела Хадид

Не е нещо необичайно за Бела Хадид да ни изненадва с изрязани тоалети, които я показват такава, каквато е. Да кажем, без излишна доза плат. Роклята на Ralph & Russo безспорно е просто съвършена!

 Рейчъл МакАдамс

Сладката актриса от „Тетрадката“ е невероятна в творението на Elie Saab. Отново фина прозрачна дантела, която показва извивките и очертава абсолютно всичко.

Таражи Хенсън

Таражи се появи в розова прелест на наградите  SAG тази година. Роклята на Reem Acra превръща „голият“ тренд в нещо наистина задължително!

Кайли Дженър

Кайли превърна Met Gala 2017 година в нещо повече. Роклята на модният бранд за бельо La Perla остана в погледите на модни критици и фенове, а Кайли? Всички просто я обожават!

Снимки: БГНЕС