frida.bg

Вижте кои са известните двойки с голяма възрастова разлика

Възрастта няма никакво значение, когато става дума за любов! И това ще ни потвърдят известните двойки! Никой не се интересува колко десетилетия ги делят, защото те са талантливи, известни, богати и правят каквото си искат. И макар медиите да следят всяка стъпка в любовния живот на известните, те не спират да търсят и намират любовта. Както е и със самите нас. Понякога дори и съзнателно да сме наясно за голямата разлика във възрастта, любовта идва при нас и не можем да направим нищо друго освен да й се отдадем.

Вижте кои са известните двойки с голяма разлика във възрастта, за които вероятно не сте подозирали!
Джорж Клуни и Амал Клуни: 17 години

Безспорно Джордж и Амал Клуни са прекрасна двойка! Той е на 56 години, а тя – на 39. И изглеждат ослепително заедно и, разбира се, много влюбени един в друг и това им личи отдалече. В момента щастливата двойка очаква близнаци, а ние им пожелаваме безоблачно щастливо бъдеще!

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли: 20 години

Те са красиви, секси и супер известни, а между тях стоят само 20 години възрастова разлика. Джейсън е на 49, а Роузи – на 30 години. Те са щастливо семейство, а в момента очакват първото си дете.

Бионсе и Джей Зи: 12 години

Знаехте ли, че Джей Зи е почти 50-годишен? Е, ако трябва да сме честни, той все още е на 47, а кралицата на поп музиката е на 35. Те са страхотни заедно и това е извън съмнение!

Блейк Лайвли и Раян Рейнълдс: 11 години

Райън Рейнълдс и Блейк Лайвли са ослепителни заедно! Блейк е на 30 години, а Райън скоро отпразнува своя 40-годишен юбилей. И за щастие, любовта им е толкова заразителна, че личи на всяка тяхна снимка. Пожелаваме им винаги да е така!

Кортни Кардашиан и Йонс Бенджима: 15 години

View this post on Instagram

debriefing

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Кортни Кардашиян излиза с горещия и доста млад модел Йонс Бенджима. Тя почти на 38, а той – само на 23. Изглежда двамата си прекарват страхотно и това е най-важното!

Мери-Кейт Олсън и Оливър Саркози: 17 години

Мери-Кейт Олсън е само на 30 години, а нейният любим – на 48. Тяхната връзка предивика доста суетня в медийносто пространство, но напук на одумванията, двамата са все така заедно, а връзката им е силна и истинска! Защото възрастта няма никаво значение, когато има любов!

Снимки: БГНЕС/ИНСТАГРАМ