frida.bg
кристалите

Кристалите, с които ще привлечете любовта в живота си

Кристалите са чиста енергия от природата. Всеки един кристал вибрира и излъчва специфична енергия. Всеки един кристал притежава уникални изцеляващи способности като това да хармонизират живота ви, за да привлечете емоционално, духовно и материално благополучие. Можем да използваме кристалите също така, за да привлечем любовта в живота си и във връзките си. Любовта е невероятно мощна енергия, която разгръща своите нежни криле върху живота ни. Кристалите, които притежават специфичната вибрация, привличаща любовта, могат да ни помогнат да се излекуваме от емоциолнални травми и да изпълним живота си с любов, приемане и топлина.

Розов кварц

Розовият кварц е познат като камъка на безусловната любов. Той притежава способността да успокоява и омекотява енергията ни. Розовият кварц ни помага да отворим сърцата си и да започнем да обичаме себе си на първо място. Безусловно. Този нежен, оцветен в бледо розово, кристал може да бъде използван, за да възстанови доверието и хармонията във връзките ни и да замени напрежението с усещане за лекота и спокойствие.

Диопаз

Този прекрасен, оцветен в дълбоко зелено, кристал е мощен лечител. Той ни помага да присъстваме в настоящия момент, вместо да се тревожим за миналото или бъдещето. Диопазът ни помага да задържим положителната енергия в живота си, да бъдем позитивни, както и да пуснем нуждата да контролираме събитията и хората около себе си. Диопазът е много добър избор ако имаме нужда от емоционално лечение и справяне с емоции като болка, тъга и разочарование.

Рубин

Рубинът има способността да повиши сексуалната химия между партньорите, да им помогне да изразяват открито своите желания и страстни въжделения. Рубинът ни подтиква да следваме сърцето си, но също така може да привлече краткотрайна авантюра.

Розов турмалин

Розовият турмалин символизира женската енергия и има способността да ни накара да се чувстваме спокойни и в безопасност. Този прекрасен камък премахва стреса от сърцата ни, както и опасението, че не сме обичани от света.

Малахит

Този зелен камък балансира сърдечния ни център и го отваря за безусловната любов, като ни връща хармонията и баланса. Когато сме в баланс ние спираме да проявяваме критицизъм и да опитваме да контролираме хората и нещата около нас. Малахитът ни помага да бъдем по-разбиращи както към собствените си емоции и нужди, така и към тези на хората около нас. Този камък също така ни помага да се отърсим от старото и ненужното, да се освободим от стари и задържани емоции и да възвърнем усещането си за покой и чиста любов.

Как да използваме кристалите?

Кристалите не притежават магическата способност да материализират нашия съвършен любовен Друг в живота ни като с магическа пръчица. Те деликатно раздвиждат енергията и ни помагат да настроим собствента си вибрация на честотата на любовта. Едва когато уравновесим себе си и емоциите си сме готови да започнем да даваме и да получаваме любов. Можете да носите тези кристали във формата на бижу, да поставите кристал близо до леглото си или да носите навсякъде със себе си малко камъче, което да вибрира на честотите на вашето сърце.

Прочетете още:

Скъпоценните камъни: приложна магия за всеки ден