frida.bg
момиче

Правилата за връзките на всяко ценящо себе си момиче

Всяко момиче има нужда от ориентири, които да я водят през сложните лабиринти на отношенията. Понякога отношенията ни с любимия стават толкова объркващи и неясни и тези съвети могат да ни помогнат да запазим вътрешния си център. Както и да остнем в баланс, каквото и да се случва с живота ни.

Кои са правилата на всяко ценящо себе си момиче?
Поддържайте личния си живот

Точно така, всяко момиче трябва да има личен живот, който не е залепен за този на партньора. Излизане с приятелки, посещения в йога центъра или хоби. Това означава, че не сте загърбили себе си, а продължавате да се грижите за своите интереси. И най-вече, животът ви не се върти само около връзката ви, защото вие имате много любими занимания, които поддържат страстта ви към живота.

Не бързайте да определяте отношенията

Всъщност, момичетата, които ценят себе си не бързат да влизат в сериозни отношения, преди да са се убедили, че наистина си заслужава. Точно, защото ценят себе си те изчакват, колкото е необходимо, за да разберат дали човекът до тях е достатъчно добър за тях. Те разбират, че простото определение не изпълва връзката със смисъл и се стремят да изпълнят връзката си със смисъл, преди да й дадат определение.

Искайте това, от което имате нужда

Ценете себе си достатъчно и не чакайте мъжът да се сети сам, в крайна сметка не е и длъжен. Мъжете не разбират от намеци и догадки, затова искайте директно. Ако мъжът не може да ви даде това, от което имате нужда, най-вероятно трябва да потърсите друг. Ценете себе си достатъчно и не се превръщайте в отчаяна и неудовлетворена съпруга.

Уважавайте бившите си

Момичетата, които ценят себе си знаят, че не всички връзки са обречени да бъдат за цял живот. Повечето от тях идват в живота ни, оставят своя отпечатък под формата на урок и си тръгват. Така и трябва да бъде. Ценете бившите си партньори, те са ви научили на много неща. Да бъдете силни, да отстоявате себе си и да приемате края на една връзка като ново начало.