frida.bg
бюст

Секси стайлинг тенденции за дами с по-голям бюст

Много жени искат да имат голям бюст, но само когато го имаш знаеш колко неудобства всъщност създава той. От болката в раменете до трудностите да намериш подходящия размер сутиен, който да държи гърдите на мястото им. И най-вече това, че големия бюст наистина ограничава модните ни избори и понякога буквално ни обърква – къде е границата между секси стила и откровената вулгарност. Затова сме подготвили няколко секси съвета за дами с малко по-голям бюст, които ще ви накарат да се почувствате уверени в кожата си всеки ден и по всяко време.

Какво деколте да изберем ако сме сред дамите с голям бюст?
Деколте с прехвърляне
Рокля: URBAN OUTFITTERS

Независимо дали става дума за рокля, блуза или яке, силуетът с прехвърляне оформя горната част по прекрасен начин. Това се отнася за всяка форма на тялото, включително и всеки размер на бюста. Прехвърлянето създава усещане за загадка и провокация. Разбира се, не трябва да показва прекалено много, за да не преминаваме границата на стила. Роклята с прехвърляне е една от тенденциите това лято, така че възползвайте се!

Изберете горна част с принт
Топ: THE ICONIC

Може би си мислите, че принтът би създал още повече обем в областта на бюста. Всъщност правилно подбраният принт и силует с красиво оформено деколте подчертава точно толкова, колкото е нужно. И ви прави неотразими!

Триъгълното деколте
Топ: NORDSTORM

Триъгълното деколте е класика в избора на деколте за по-голям бюст. Можем да изберем актиален вариант с тънки презрамики и разширена долна част, и разбира се, финна материя, която се разтапя по кожата ни!

Деколте, очертаващо раменете
Рокля: Paper Dolls

Всеки специален повод се нуждае от специално деколте, което разкрива нежността на раменете и очертава бюста по прекрасен начин. Изберете деколте с формата на „лодка“ и изрязани детайли, или се доверете на разкриващо прекрасните ви рамене деколте, което очертава ключиците ви, за да приковете погледите! За минути!