frida.bg

Джон Леджънт отново ни показва какво е истинската любов в ново видео

Джон Леджънт, певецът с най-чувствения глас, отново ни показва, че за истинската любов няма граници – нито физически, нито културни. Новото му видео към песента „Surefire” докосва душата с истинската история, която разказва. То ни предизвиква да се замислим и да отворим сърцата си за любовта, емпатията и състраданието. Не можем да загубим надежда, пее с медения си глас Леджънд, защото това е само веднъж в живота и просто трябва да сме сигурни.

Джон Леджънт ни показва, че за любовта няма граници

Видеото е продуцирано от Кол Уайли и описва действителната история на Роберто, който е мексиканец и Джамила, която е мюсюлманка. Четири минути и половина стигат, за да опишат през какво са преминали тези влюбени и колко силно е човешкото сърце. Проследяват се моментите, в който Джамила е тормозена заради това, че носи хиджаб и е различна, както и депортирането на Роберто в Мексико от имиграционните служби.

Зад историята, изпълнена със сълзи и човешка топлина звучи кадифения глас на Джон Леджънт. И думите, които докосват сякаш отвъд разбиранията. „Да направим това наше царство/ някъде, където добрата любов завладява, но не разделя” е посланието на певеца, а историята на Роберто и Джамила завършва с щастлив край във видеото. Двамата се намират отново на територията на Мексико в малка, но изпълнена с любов къщурка. Романтичното събиране в края на видеото затвръждава вярата на Джон Леджънт в любовта и в това, че истинската любов не се губи.

Това видео със сигурност е замислено в унисон с политическата атмосфера в Америка. То засяга проблемът с имиграцията, депортирането и културните проблеми, които все още са актуални. Видеото към „Surefire” ни връща вярата в любовта и ни показва още веднъж, че любовта е най-могъщата сила във вселената. Джон Леджънт открито говори срещу актуалната политика за имиграцията като казва: „Нашата Америка е голяма, тя е свободна и е отворена за всички мечтатели от всички раси, всички държави, всички религии”.

Вижте и самото видео!

Снимки: БГНЕС