frida.bg
марго роби

Горещата Марго Роби – за кариерата, красотата и любовта

 Вероятно помните горещите сцени между неустоимата Марго Роби и Леонардо ди Каприо във легендарния филм „Вълкът от Уолстрийт”. Именно този филм донесе огромна популярност на австралийската красавица и я превърна в супер известна буквално за един ден. Следващата ударна роля за Марго бе в „Отряд самоубийци”, в който се превъплъти в комикс героинята Харли Куин. Тази роля безспорно я изтреля на върха на известността и я направи една от най-разпознаваемата актриси в момента.

Марго Роби и началото на нейната приказка
Марго Роби на премиерата на „Отряд самоубийци“ на 3 август 2016 година в Лондон

Марго Роби е родена на 2 юли 1990г. в Австралия, само на 500 мили северно от Сидни. В свои интервюта тя споделя, че е имала едно доста изолирано детство, далече от големия град. Марго израства само със своята майка и трите си сестри, тъй като родителите й се развеждат, когато е още много малка. Майка й е физиотерапевт, а баща й – фермер. Въпреки скромния си произход Марго определено е знаела, че има мисия далеч от малкото провинциално градче. Марго споделя в интервю за Vanity Fair: „Когато бях малка мислех, че ще стана магьосник. Знаех няколко фокуса и мислех, че те са гениални. Не съм и мислела, че един ден ще стана актриса.”

 26-дишната красавица започва своята кариера, появявайки се в няколко независими австралийски филми през 2000 година, а по-късно през 2008-ма получава роля в сапунената опера „Съседи”, която й спечелва две номинации Logie Awards. Сериалът й носи популярност на местно ниво, но тя решава да го напусне през 2010 година, за да се премести в Америка и да преследва холивудската мечта.

За нейно щастие тя много бързо получава роля във филма на ABC “Pan Am”. Но голямата крачка идва с участието й в биографичния филм на Мартин Скорсезе „Вълкът от Уолстрийт” през 2013 година. Следват роли в романтичната комедия „Фокус”(2015), в който красавицата си партнира с чаровния Уил Смит, и по-късно – „Въпрос на време” (2013). А миналата година Марго разби всички класации и модни правила с появата си в главна роля във филма „Отряд самоубийци”.

Тайните за красота на горещата австралийка

Марго Роби притежава обаянието на изкусителна прелъстителка и открито споделя своите тайни за красота и убийствена самоувереност. Сред съветите й за красота на първо място стои грижата за кожата, която според Марго е изключително важна. Макар и не винаги да успява да се грижи за кожата си оптимално заради многото пътувания и часове, прекарани в снимки, красавицата споделя, че полага грижи за кожата си винаги, коато може като подбира качествени хидратиращи продукти най-вече на растителна основа. Едно от трудните неща, с които Марго е трябвало да свикне, е нуждата да поставя грим винаги, когато излиза, защото папараците я дебнат отвсякъде. Красавицата споделя в интервю за Vogue, че би предпочела да носи само хидратант и никакъв грим, тъй като гримът я прави да изглежда по-възрастна.

Марго Роби и любовта

Неотдавна горещата красавица сподели в своя инстаграм акаунт, че вече е омъжена за своя дългогодишен приятел Том Акерли, а щастливата церемония се е състояла в Байрън Бей само сред 50 гости. Тайното бракосъчетание предизвика огромен интерес сред всички фенове на красавицата, но снимки от нея така и не се появяват.

Очакваме още изненади от Марго Роби и … скоро щастливи новини!

Снимки: БГНЕС