frida.bg

Вдъхновете се с рокля на цветя! Вижте нашите красиви предложения

Вдъхновете се с рокля на цветя това лято! Класическият вариант се превъплъщава в нови линии и жизненост, а акцентът е върху принтовете, модерните кройки и качествените материи. Роклята на цветя е класика, която този сезон е супер актуална тенденция. Добавете голи рамене, изрязани детайли, волани и добро настроение и се превърнете в супер женствено изкушение. Независимо дали ви трябва рокля за специален повод или просто искате да разкриете една по-ефирна част от себе си – роклята на цветя е прекрасно допълнение към гардероба ви. А новите модели са по-секси от всякога!

Вижте нашите красиви предложения и се вдъхновете за своята рокля на цветя това лято!

Дълга рокля
Рокля: MODCLOTH

Дълга рокля на цветя, разкроена в долната част е супер готино предложение за лятото. Независимо дали сте на морския бряг или в градски условия, тази рокля ще направи силуета ви издължен и женствен. Разкроената долна част ще ви осигури необходимата свобода на движение, а коланчето на кръста акцентира върху талията като оптически я прави да изглежда по-тънка. Изберете дългата рокля на цветя, за да се чувствате като феерични принцеси още днес!

Ретро силует и съвременни детайли
Рокля: UNIQUE VINTIGE

А защо не изберете рокля в ретро стил с модерни детайли? Красив принт, изрязани детайли в областта на деколтето, акцент на кръста и набрана долна част, така че да подчертае женствеността ви напълно. Роклята на Unique Vintige е едно красвиво доказателство, че ретро модата е непреходна и винаги може да се доверим на класиката, за да изглеждаме безупречно.

Голи рамене
Рокля: OASIS

Роклята на цветя с голи рамене и дължина до коляното е прекрасен избор както за сватба или коктейл, така и за първа среща или излизане с приятелки. Тя със сигурност ще разкрие красотата ви, ще подчертае извивките ви и ще привлече възхитени погледи! Можем да кажем само, защо не!

Рокля на цветя с волани
Рокля: ZARA

Воланите са женствени, секси, а този сезон са една от основните теденции! Воланите и принтът на цветя това лято формират перфектната женствена комбинация. Изберете къса рокля или дъла и разкроена, воланите добавят прекрасен женствен полъх на непринуденост, който отваря сетивата към красивото и фееричността!

Рокля на цветя, която приковава погледите
Рокля: TOP SHOP

Изберете рокля, която наистина ще прикове всички погледи! Специално събитие или не, роклята в искрящ принт и перфектна материя ще ви накара да се почувствате като богини. Изберете цветовете и моделът, които най-много подхождат на вашата женственост и същност, за да се чувствате великолепно. Каквото и да се случва.

Роклята, която събужда желание за флирт
Рокля: Reformation

Каквото и да изберете, нека роклята допълва вашето настроение за флирт. Играйте с цветовете, силуетите, материите и се чувствайте прекрасно. Вашето вътрешно усещане е най-добрият аутфит, а роклята – само едно красиво допълнение!