frida.bg
банските

Горещите тенденции в банските костюми за 2017-та!

Градусите започнаха леко да се покачват и ние се размечтахме за море, пясък, вълни и банските костюми на сезона. За наша радост тенденциите тази година предлагат изключително разнообразие, красота, цветове и много секси настроение. Нека да споменем и основният нюанс това лято: неутралният. Това не е изненада, тъй като тенденциите все повече започват да гравитират около натуралните тонове и естествената красота. А това е една прекрасна тенденция, не мислите ли? Нека започнем!

Кои са най-горещите трендове в банските костюми за лято 2017-та!
Целокупен бански костюм, подчертаващ бедрата
Бански: Victoria’s Secret

Целокупните бански костюми продължават да са сред водещите тенденции в плажното облекло. Акцентът е върху изрязаната долна част, която подчертава и издължава бедрата. Цветовете са от неутрални до ярки. Тази тенденция безспорно подчертава женствеността като прави талията да изглежда тънка, а краката – безкрайно дълги.

Изрязани детайли
Бански: Mossimo

Изрязаните детайли и лека загадка за кожа под финна мрежа са сред тенденциите, които парят това лято. 

Цветя върху банските
Бански: ZARA

 Цветята остават актуални, а принтовете стават все по-модерни. Има голямо разнообразие от целокупни и бански в две части на цветя, които са супер секси!

Бански на райе
Бански: TORY BURCH

Райето присъства и в тенденциите при банските костюми като нюансите му са топли, морски и секси!

Секси надписи
Бански: AERIE SUPER SCOOP

Надписите по банските костюми са тотален хит. Ваканция, слънце, плаж, усмивки. Всяка позитивна и изпълнена с лятно настроение дума е добре дошла върху банските ни. Този тренд привнася закачливост и настроение и ни подготвя за страхотна лятна почивка.

Секси голи рамене
Бански: NORDSTORM

Горна част, подчертаваща красотата на раменете е идеално решение за всяка жена, желаеща да постави акцент върху бюста си. С бански с голи рамене със сигурност ще излъчвате нежност, ефирност и елегантно излъчване на плажа.

Волани
Бански: Marysia

Воланите са супер актуални и по отношение на банските костюми. Те създават супер женствен силует, който подхожда на една богиня на плажа!