frida.bg
телеца

Манифестирайте себе си според енергията на Телеца на 11 май

Още на 11 май ще усетим силната вибрация на пълнолунието, така че подгответе се за славно заземяване. Това пълнолуние ще бъде под силното влияние на архетипа на Телеца. Енергията на Телеца ни връща обратно към корените и към твърдата плоскост на земята, осигуряваща ни комфорт и стабилност. През изминалия месец бяхме под влиянието на много ретроградни планети и най-вероятно сте имали усещането, че се въртите в кръг. Но това бавно започва да се променя. А дотогава можете да използвате енергията на пълната луна, за да направите подходящите манифестации в съответствие с архетипа на Телеца. Даваме ви практични астрологични насоки, с които да задействате силната енергия на това пълнолуние и да извлечете максимална полза.

Какви манифестации да направим на пълнолуние в Телец?

Присъствайте

Може би сте чували многократно ползите от това да бъдеш „тук и сега” и да присъстваш в този момент. Знакът на Телеца е свързан с рутинните задължения, затова опитайте да намерите красотата и спокойствието в скуката. Открийте мъдростта в изчакването и търпението. Просто присъствайте и оставете нещата да се случват.

Правете всичко по план

Телецът е прагматичен до мозъка на костите си. Нещата се правят по този и този начин и няма място за нововъведения. Нашата култура е обсебена от всичко ново, докато Телецът е старомоден в най-добрият смисъл. Той знае как се случват нещата и не си губи времето. Изпълнете това пълнолуние със старание, последователност и здрава работа. Следвайте утъпкаия път и ще получите по-бързи резултати.

Позволете си да бъдете материални

Телецът управлява втори дом, който е свързан с парите и материалния просперитет. Нещо, което хората често не си позволяват да демонстрират открито, тъй като „духовността” отрича материалното. Всъщност, когато енергията на Телеца е активна, харченето на пари е манифестция, която привлича изобилие. Така ние изпращаме посланието към вселената: „Аз вярвам, че ти ще се погрижиш за мен!” Отнасяйте се със себе си като с царска особа на това пълнолуние, манифестирайте пред себе си и пред света, че вие заслужавате най-доброто и си позволете да бъдете материални. В крайна сметка няма нищо лошо, такава е енергията на Телеца!

Следвайте носа си

Чувствителният Телец има изискани сетива. Той харесва изискваната храна и аромати и притежава силно обоняние за важните неща в живота. Поиграйте си с различни аромати, етерични масла и намерете нова комбинация, която най-много ви съответства. И най-вече, ако някоя ситуация „ви намисрисва“, доверете се на носа си. Това е сигурен сигнал, че нещо не е наред!

Споделете своите ценности

На това пълнолуние застанете твърдо зад своите ценности и нещата, в които вярвате. Телецът управлява самооценката, ценностите и житейските принципи, които ни дават посока. Ако нямате всно определени такива, сега е моментът да се замислите и да си изясните кои принципи са важни за вас. Използвайте енергията на Телеца, за да си осигурите стабилна основа под краката. Определяйки ценностите си всъщност ние правим точно това – знаем кои сме и къде в земята се намират стъпалата ни