frida.bg
Кара Делевин

Кара Делевин и бунтът й срещу нормите за красота в обществото

Кара Делевин е едно невероятно красиво същество от друг свят на модното събитие на годината Met Gala 2017. 24-годишната моделка грабна погледите на фотографи и модни критици с боядисаната си в сребърно гола глава. Признаваме си, дори и без коса Кара изглежда феномално! Обожаваме начина, по който красавицата прескача обществените норми за това какво е красиво и кое не. Тя притежава вроден талант да бъде едновременно неотразима и всеки път да остава себе си.

Визията на Кара Делевин предизвика пренареждане на модните разбирания

Подстриганата нула номер глава на Кара само й спечели точки като я превърна в неузнаваемо същество, сякаш дошло от друг свят и то за малко. Тоалетът й бе обсипан със сребристи камъни с горна част, разкриваща само това, което е необходимо. Доста екстравагантно решение, което изцяло се вписва с бунтарския нрав на красавицата.

Кара и бунтът срещу нормите за красиво в обществото

Само преди часове Кара сподели своя снимка в Instagram акаунта си, на която е доста неглиже и ясно се вижда абсолютно голата й глава. Тя написа послание до феновете си: „Изтощително е да ти казват как трябва да изглежда красотата. Уморена съм от това обществото да определя красотата за нас. Измъкнете се от дрехите си, избършете грима си, отрежете косата си. Премахнете всичките си материални притежания. Кои сме ние? Как дефинираме красотата? Какво виждаме като красиво?“

Кара подстрига русата си коса, нейна запазена марка, заради филмова роля. Тя ще играе болна от рак пациентка, на която лекарите са казали, че й остава само една година живот. Очакваме силна роля от Кара и сме сигурни, че тя е точният човек, който ще се превъплъти този образ по най-добрия начин.

Кара не пропуска да споделя своята представа за красота и насърчава младите момичета да изградят своя собствена такава, а не да следват повелите на модата или обществото. Тя ни показва, че можеш да си себе си, да се приемаш и точно затова я обожаваме!