frida.bg

Съвременни принцеси: вижте най-приказните визии на Met Gala 2017

Безспорно тазгодишният бал на звездите, известен като Met Gala, събра на едно място пищност, екстравагантност, цветове, демонстративност … и принцеси със стил. Със сигурност ще запомним събитието на Metropolitan Museum of Art 2017-та като едно от най-еклектичните и пищни балове в историята от Пепеляшка до днес.

звездите

Балът на Met Gala също бе обявен като „Парти на годината” и в това е замесена Ана Уинтур, известната главна редакторка на Vogue за Америка. През 1999-та година тя става председател на събитието като постепенно го превръща от обикновено благотворително събитие в бляскава церемония, събираща в едно каймака на хайлаиф обществото. Световно известни звезди от сферата на киното, музиката, модата, политиката и бизнеса се разбъркват в изумителен коктейл, който ние, обикновените простосмъртни, често гледаме с възхищение и почуда.

Ана Уинтур

Модното събитие на годината събира в едно принцове и принцеси, но не си мислете, че това е безплатно за тях, само защото са красиви и известни. Единичният билет за това да бъдеш част от звездната приказка струва 30,000$, а запазването на цяла маса излиза близо 275,000 $. Доста от звездните принцеси трябва да спестяват дълго, за да си позволят да бъдат очарователни пепеляшки на церемонията. А всички събрани пари от билетите отиват благотворително за Costume Institute.

Не всички принцеси на бала плащат баснословната цена за билет. Много често те биват канени от известни дизайнери и модни къщи, за да се присъединят на масата им. Неписано правило е, че след като си поканен от модна къща тярбва задължително да се появиш с техен тоалет. Можем да правим предположения кой от кого е поканен, съдейки по тоалета. Получава се така, че модни брандове като Gucci, Givenchy и Michel Kors се надпреварват кой ще покани по-популярна известна личност.

Вижте най-приказните и стилни принцеси на Met Gala 2017

Кандис Суейнпоъл

Много модни критици определиха черната рокля, дело на Topshop, която прекрасно очертава съвършеното тяло на Кандис като скучна. Все пак не трябва да подценяваме нейната естествена красота, която винаги успява да изпъкне. Някои принцеси просто нямат нужда от екстравагантност, за да бъдат забелязани!

Джоан Смолс

Звездната вечер просто нямаше да е същата без Джоан Смолс, една от най-популярните и харесвани моделки в момента. Роклята на Джоан в блестящо червено, отново дело на Topshop, описва идеално извивките й, разкрива доста от нея и въпреки това стои елегантно. Вдигаме две ръце за визията на Джоан!

Стела Максуел

Стела Максуел е феерична принцеса в доста разголения и все пак елегантен тоалет на H&M. Гол гръб и нежни пискюли в рокля подчертаваща красивите извивки на моделката е всичко, от което една съвременна принцеса се нуждае!

Миранда Кер

Oscar de la Renta и Миранда Кер са повече от добра комбинация! Сладката красавица е нежна, изтънчена и елегантна, а пищния тоалет не успява да скрие естествената й непринудена красота.

Дженифър Лопез

Дженифър Лопез тази година печели нашия приз за елегантна красота! Роклята Valentino се свлича по тялото й като вълна, а тя изглежда като гореща русалка, потопена в океана!

Емили Ратайковски

Mark Jacobs определено знае какво ще подчертае красотата на Емили, без това да изглежда прекалено. Идеална комбинация пайети и изчистен силует и госпожица Ратайковски приковава погледите!

Риана

Риана и тази година надмина себе си по отношение на екстравагантност и футуристичност. Тя беше ходещо произведение на изкуството в подобието на рокля от Garsons. Едно е сигурно, светът на модата ще запомни нейната поява на тазгодишната Met Gala!

Кейт Хъдзън

Изчистена красота и елегантност струят на талази от визията на Кейт, дело на Stella MacCartney. Тя почти изглежда като смесица между човек и извънземно, дошло на земята да въдвори мир сред хората. Е, това е само фантазия, в реалността – Кейт е просто великолепна!

Кейти Холмс

Кейти Холмс демонстрира перфектна класическа визия, дело на Zac Pozen. Черната кралица намери своето превъплъщение, а Кейт излъчва драма, самоувереност и сила.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян определено ни изненада със семплата си елегантност на фона на цялото разточителство на цветове. Понякога кралиците на разкоша като Ким и дизайнерката на бялата й рокля Viviene Westwood събират погледите с изчистен стил. Просто защото никой не го очаква!

Блейк Лайвли

Блейк Лайвли определено събра очите на фотографи и модни критици и ги остави без дъх! Невероятната рокля на Versace определено е най-добрият избор за Блейк като я превръща в кралицата на бала тази година!

Рийз Уайдърспуун

Рийз е страхотна в умерен и все пак достатъчно провокативен тоалет на Mugler. Синият цвят определено подчерава красотата й, без това да е прекалено.

Донатела Версаче и Кайли Дженър

Донатела Версаче и Кайли Дженър блестят като отрупани със злато звезди на холивудския приказен бал! Естествено и двете са облечени с произведения на изкуството от Versace, а ние просто нямаме думи!

Снимки: БГНЕС