frida.bg

Ефективна тренировка (под 30 минути), която да направиш вкъщи

Предлагаме ти  супер ефективна тренировка, която можеш да направиш вкъщи още днес. Независимо дали обожаваш фитнес залата, груповите тренировки или едва намираш време за себе си, тези упражнения със сигурност ще ти дадат свежи идеи. Тъй като цялата тренировка е около 30 минути можеш да я правиш сутрин преди работа или вечер пред телевизора. Най-важното нещо, когато решиш да влезеш във форма е да бъдеш постоянен. Дори 15 минути на ден ще ти помогнат да тонизираш мускулите и да забързаш метаболизма си. Добави здравословно хранене, достатъчно количество вода, 8 часа сън и получаваш рецепта за един наистина здравословен лайфстайл. И увереност в летните дрешки. Нека не губим време. Намерете 30 минути в дневния си график и да започваме!

Ефективна тренировка, с която можеш да влезеш във супер форма

Екипировка: Въже за скачане; 2 гирички от 1.5-2 кг., постелка за йога или шалте; усмивка!

Кардио: Скачане на въже

Често когато мислим за ефективна тренировка забравяме, че скачането на въже е един доста добър вариант. Само 10 минути скачане на въже на ден се равняват на 45 минути бягане, според British Rope Skipping Association. И ако скачаш наистина интензивно можеш да изгориш до 750 калории. Хмм, звучи като наистина ефективна тренировка. Представете си, коремът работи активно, за да стабилизира цялото тяло, краката в същото време скачат, а раменете въртят въжето за скачане. Голям плюс на въжето за скачане е това, че заемо доста малко място и е идеално за моментите, в които сте на път. Започнете с 3 серии скачане на въже по 2 минути всяка.

Тренирай дупето и краката

https://www.youtube.com/watch?v=sjVhuXduhqk

Това, от което се нуждаете са две гирички от по килограм и половина-два. Супер сладката Катрина от Tone it up ни вдъхновява с готини упражнения за стагане на дупето и бедрата. Тя ни показва освен как да влезем във форма по секси начин и как да се забавляваме междувременно. Наслаждавайте се на всяко движение на тялото си. Стегнете краката и ще се чувствате уверени в изрязаните дрешки. Лятото е съвсем близо!

Секси коремче

Пригответе се за една кратка, но супер интензивна тренировка за секси коремче с Келси Лий. Тя ни показва уражнения, с които ще стегнем всяка част на корема. Все пак е сезонът на късите топове! След като приключите с упражненията задължително направете няколко разтягания. Бъдете постоянни, тренирайте и се наслаждавайте на движението!