frida.bg

Как тренира ангелът на Victoria’s Secret Джоан Смолс

Джоан Смолс е един от ангелите на Victoria’s Secret с най-изваяно тяло. Тя подписва договора си с VS през 2010 година, но освен това Джоан е била на корицата на много известни списания и кампании на брандове като Chanel, Estee Lauder, Macy’s, Gucci, Lacoste, Givenchy и много други. Без съмнение Джоан Смолс заслужава да бъде наречена Ангел в света на модния бизнес. Тя е вдъхновение за много млади жени, а тренировките, с които поддържа невероятното си тяло са повече от интересни.

Как Джоан Смолс поддържа перфектно тяло?

Пуерториканската красавица поддържа перфектна форма с комбинация от динамични тренировки, които щедро споделя в публичните си акаунти и интервюта. От високо интензивни кикбокс упражнения до каране на колело под слънчевите лъчи в Бруклин, ангелът на световния бранд за бельо демонстрира жизненост и енергичност, които могат само да ни мотивират за нашия собствен тренировъчен план.

https://www.instagram.com/p/BO5WZ3lhTff/

Ангелът също така тренира с личния треньор на моделите Марк Гордън. Той се грижи за фигурата на известната моделка повече от 4 години като винаги съобразява тренировката й с настоящото й физическо състояние и нужди. Той също така отдава значение и на това всяка тренировка да освобождава ангелът от стреса и напрежението, които многото й ангажименти неизбежно причиняват.

Не толкова известен факт е, че като малка Джоан е страдала от сколиоза, изкривяване на гръбначния стълб. Tова е още една причина да тренира редовно и да поддържа физическата си култура на едно добро ниво. Затова тя тренира всеки ден по 1 час и задължително прави упражнения, с които да засили мускулите на гърба си. Обикновено тя започва с кардио като тичане или подскоци, след това включва силова тренивовка с тежести за цялото тяло и интервална тренировка. Ангелът всеки ден задължително акцентира върху стягане на коремните мускули и дупето.

View this post on Instagram

No Off Days ☑️

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Джоан е тренирала волейбол като дете и все още волейболът е едно от нейните любими хобита. Също така ангелът на Victoria’a Secret обожава разходките на природа, а отскоро нейна голяма страст са танците на пилон. И ако съдим по видеото, което наскоро пусна в своя Instagram акаунт, танците много й приличат!

https://www.instagram.com/p/BMohywohtxF/

Снимки: БГНЕС/Instagram