frida.bg
послания

Ангелски послания: просто мода или мистика, която лекува

Ангелските послания са нещо, което силно вълнува вярващите в необяснимото и мистерията. А вие мислите ли, че всичко в този свят е любов? Ако е така, донякъде и вие вярвате в необяснимото. Може да звучи налудничаво цялата работа с тези ангелски послания, но помислете за миг. Как бихте се чувствали ако знаете, че някой ви подкрепя ден и нощ, независимо какво се случва в живота ви?

Ангелски послания – мода или нещо повече?

Много от нас са лишени от тази толкова жадувана подкрепа, която изгражда вътрешната ни стабилност. Почти всички с малки изключения сме обичани условно. Или на принципа – ако направиш това, ще те подкрепя, ще получиш това или ще те обичам. И какво се случва? Израстваме без усещане за психична опора, без вътрешна стабилност и доверие в света. Ако се чувствам точно по този начин и някой ми каже, че същесвуват ангели, които постоянно ни пращат послания, с които ни подкрепят и защитават, ще кажа само „Защо не?”.

Ангелски послания или просто съвпадения, няма никакво значение. Важно е как интерпретираме ситуациите в живота си. Можем да подминем тези малки знаци или да ги приемем като любящи лъчи светлина, насочена към нас. Тези малки послания може би ни показват прекрасни частици от самите нас и ни обгръщат в любяща светлина. За да се отпуснем, да дишаме, да се доверим и да се почувстваме подкрепени.

Ангелските послания могат се тълкуват и като външна проява на собствената ни интуиция и несъзнавани процеси. Т.н. синхроничност, за която говори известният психоаналитик Юнг. Или с други думи казано – когато вътрешната психична реалност намери външно отражение, с което да ни напомни да обърнем погледа „навътре“. Тези послания или знаци за синхроничност могат да са различни. Обикновено когато говорим за ангелски послания става дума за нещо позитивно, светло и любящо. Например, да виждаме пеперуди многократно, да видим дъга или други малки и наситени с позитивно чувство мънички неща.

Независимо дали вярвате или не, може би няма да отречете, че да се вглеждаш в малките неща, които ни носят свелина и усещане за спокойствие е нещо прекрасно. Етикетът няма кой знае какво значение. Ангелски послания или не, любовта лекува. Нека я търсим и виждаме, защото тя е навсякъде и чака да бъде открита!