frida.bg
ашли

Ашли Греъм е супер секси в новата си фотосесия по бельо

Супермоделът Ашли Греъм e една от малкото извесни личности, които не се притесняват от килограмите си. И дори са превърнали външния си вид в професия. Родена на 30 октомври 1987 година, Ашли се появява на кориците на едни от най-известните списания като Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour и Elle. Тя е първия модел с размер +, която се появява на корицата на Sport Illustrated Swimsuit Issue. Списанието, известно с изкусително сексапилни фотосесии с едни от най-красивите жени в света. Ашли с право се подрежда до тях!

Ашли Греъм насърчава момичетата да приемат телата си такива, каквито са

Ашли Греъм има много активности, свързани с това младите момичета да започнат да приемат телата си, такива каквито са. Без значение от размера, които носят или някои дребни несъвършенства като стрии и целулит. Самата Ашли публикува често свои по-разголени снимки без фотошоп. Нейната цел е да покаже на младите девойки, че могат да са самоуверени и супер секси дори ако са с размер +. Ашли е активист в движението „Здраве във всеки размер” (“Health at Every Size”).

View this post on Instagram

BTS from my @si_swimsuit shoot in #Fiji

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Известната красавица публикува съвсем наскоро своя неустоимо секси снимка от плажовете на Фиджи. На нея горещата изкусителка е заела предизикателна поза, а погледът й направо пали пожари. Тя е истински модел за подражание и доказателство, че не е нужно да бъдеш слаба, за да изглеждаш като една истинска нимфа на плажа.

https://www.instagram.com/p/BSAUkTrBLiI/

Ашли Греъм заявява в интервю за списание LENNY : „За някои хора аз съм прекaлено заръглена. За други съм твърде висока, с твърде голям бюст, твърде шумна, винаги ми казват, че съм твърде малко от това, твърде много от онова, и в същото време никога не е съм достатъчна. Когато публикувам снимка от „добър ъгъл” получавам критика, че изглеждам по-слаба, отколкото съм, за да се продавам. Когато публикувам снимка, на която се вижда моя целулит, стрии и гънки по кожата ми, ме обвиняват, че насърчавам затлъстяването. Този цикъл на засрамване на тялото трябва да спре. Аз приключих с него.” Можем да кажем на Ашли да продължава все така и да насърчава младите момичета да бъдат уверени и секси. Все пак излъчването е най-важно и това да харесваме сами себе си. Браво, Ашли!

Снимки: БГНЕС