frida.bg
секс астрология

Секс астрология: как проявява сексуалното си желание жената Телец

Жената Телец има много интересна секс астрология, която е много силно свързана с чувствата. Отначало тя може да изглежда стеснителна, но когато намери мъж, който да я приеме както сексуално, така и емоционално, тя ще се отдаде без всякакви задръжки. Жената Телец е изкусителна, ловка и е родена прелъстителка. Тя е наясно със своите качества, но истинската й цел в сексуално отношение е да разбере кое е важно и ценно за нея, както и да се свърже с тази своя дълбока чувственост. Както и да приеме, че сексът и любовта не винаги са едно и също нещо. Жената Телец трябва да се научи да казва на партньора си своите сексуални желания и фантазии, както и да разбере, че нейните сексуални реакции са прако свързани с чувствата й. А те са дълбоки като самия океан.

Това, което най-много възбужда жената Телец е ДОКОСВАНЕТО. То е много важна част от нейната секс астрология. Тя се наслаждава на бавни, щедри и чувствени ласки, като особено обича да дарява с такива парньора си. Тя ще използва изкусни техники и ще включи всички сетива, за да дари любимия си с невероятен оргазъм. Тя не обича да бърза и харесва любовната игра, а сексуалното й желание се провокира от красотата и лукса. Например чаршафи от сатен, коприна, дантела и изискана обстановка. Тя знае, че го заслужава.

Жената Телец е изискана и фина, когато става дума за секс. Тя крие в себе си своята необуздана страст и чака достойният мъж да се появи на нейния терен. Тогава тя ще започне подготовката за първата схватка, за да направи мъжа изцяло нейн. Ще се изкъпе в ароматни масла, ще приготви старателно тоалета си и ще подчертае преливащата женственост, която струи от древния мрак на земята през нейното тяло.

Архетипът на Венера

Когато говорим за секс астрология трябва да отбележим, че жената Телец е под силното влияние на богинята Венера, която се грижи за своите градини и растения. По същия начин жената Телец трябва да се научи да усъвършенства своите любовни умения и техники, както и да подхранва своята сексуална мистерия. Ако жената Телец успее да овладее своята „тайна градина” тя ще се превърне в повелителка на еротичното изкуство. Тя притежава умението да разпалва бавно пожара, да нагнетява сексуалното напрежение у мъжа, дори преди да я е докоснал. Тя е царицата на визуалната стимулация. Еротичен стриптийз, докато мъжът е със завързани ръце и очи. Погалване с перо или с език. Това е жената Телец. Тя бавно завладява всички сетива на партньора си и сама изпитва удоволствие от това. Сексът за жената Телец е истинско еротично преживяване.

Архетипът на Пазифая

Както всеки знак, и жената Телец има своите тъмни и мрачни страни, които ще ви накарат да настръхнете. Те е подвластна на архетипа на Пазифая, която може да я предизвика да прояви силна ревност, обсебване или желание за сексуален контрол. Тя може да стигне до крайности в желанието й партньорът да бъде само нейн, като например да се съгласи на сексуални изживявания, които не й доставят удоволствие. Има склонност да избере партньор, който може да я обижда и нагрубява, но само ако е подвластна на сянката си. Възможна е и другата крайност, например упорито да не иска да удовлетвори желанията на партньора си. Или да се пристрасти към това да му доставя удоволствие, за да го направи зависим от себе си. Когато сянката на Пазифая се разгърне и завладее жената Телец тя може да поиска да отмъщава и да забрави за себе си и своите ценности.

Ако тя е потънала в сянката си, трябва отново да се обърне към Венера, за да намери себе си и своята истинска чувствена сексуална природа.

Снимка: pixabay.com