frida.bg
бионсе

Вижте бременната Бионсе и цялото й семейство на NBA мач

Бионсе не пропуска важните баскетболни мачове! Семейство Картър обожават да посещават спортни събития и това не остава незабелязано за медийното око. 35-годишната Бионсе е неотразима на NBA All-Star мача тази година. Той се проведе в Ню Орлиънс, Луизиана. Естествено Бионсе беше най-голямата звезда на спортното събитие. Заедно с нея на първи ред са съпругът й Jay-Z и тяхната очарователна 5-годишна дъщеричка Блу Айви.

Семейната идилия на Бионсе

Малката Блу Айви се радва на успехите на любимия отбор заедно с татко Jay-Z.

Невероятната Бионсе обяви, че е бременна с близнаци в началото на февруари. Тя реши да го обяви на целия свят със снимка в своя инстаграм акаунт, а под снимката написа посланието: “Ние бихме искали да споделим нашата любов и щастие. Благословени сме вече два пъти. И сме изключително благодарни, че нашето семейство ще нарасне с двама, благодарим ви за всички добри пожелания!”

Самата снимка е доста провокативна и в същото време нежна. Бионсе е облечена само по бельо и фееричен воал, който закрива загадъчно лицето й. Все още семейство Картър не дават информация за пола на бебетата. И това е една от най-вълнуващите новини за всички феновете на Бионсе!

Тя избра интересен аутфит за мача на NBA. Нестандартно кимоно, което леко прикрива наедряващото й коремче е интересна идея, нетипична за спортни събития. Но все пак това е Бионсе! Тя може да бъде неотразима винаги и по всяко време! Кимоното е дело на световния топ бранд Gucci и струва около 20,000$! Бионсе изглежда неглиже с избора си на бяла тениска и дънки, а кимоното й определено е акцент, който привлича вниманието. Това е една чудесна идея и за всички нас. Не е нужно да похарчим толкова пари за нещо толкова екстравагантно и скъпо. Една чанта с интересен принт или грабващи вниманието обици са идеално допълнение към бялата тениска и скъсаните дънки тази пролет!

Снимки: БГНЕС