frida.bg
красивите

Красивите тенденции, които завладяха пролетта

Пролетта е перфектното време да се вдъхновим от красивите тенденции на сезона, да се заредим с нови идеи и да пробваме свеж пролетен стил. За да ви помогнем с избора за готина пролетна визия сме ви подготвили идеи директно от модните подиуми на пролет/лято 2017-та година! Не всяка тенденция, която виждаме по подиумите е подходяща да се пренесе във всекидневието. Но тези предложения, които ви предлагаме тук са идеално допълнение към красивите ви решения за всеки ден!

Кои са красивите тенденции тази пролет:

Естествени вълни

Поставете специален крем за вълни върху влажната си коса и я подсуешете като леко намачквате крайщата й. Ако има нужда, можете да минете косата с маша с широк диаметър, за да се получи ефект на естествено разпиляната коса.

Скули с цвят на роза

Изберете цвят, който подхожда на тена ви. Може би сте чували, че точният цвят се слива с кожата ви за едно невероятно свежо излъчване. Пробвайте различни нюанси, за да изберете най-подходящият за вас нюанс.

Смели устни

Този сезон можете да заложите на смели цветове върху устните. Не се смущавайте да насочите вниманието към тях и експериментирайте!

Блестящи кутикули

За да постигнете този ефект използвайте тънка четка и нанесете блестящ лак точно до самия кутикул на нокътя. Така ще изглежда сякаш озарен от светлина – една модерна и иновативна тенденция, коятто обожаваме!

Размазана очна линия

Поставете черен молив от сраната на долния клепач, а отгоре поставете кремообразна очна линия или каял. Използвайте къстите си, за да размажете леко, така че самата линия да се омекоти.

Хайлайтер и много блясък

Обърнете внимание на кожата си и нанесете блестящ праймер. Очертайте контурите на лицето, преди да преминете към поставянето на фондьотен. Потупване с озаряваща пудра или хайлайтер накрая по скулите, носа и челото ще ви направи да изглеждате супер свежи и готови за новите и вълнуващи неща, които ви очакват тази пролет!

Плитка като от приказките

Няма нищо по-готино от красиво сплетена плитка. Можете да експериментирате този сезон и да вмъкнете в косата си екстравагантен елемент, който да засияе заедно със собственото ви излъчване!

Снимки: pixabay.com; stockSnap.io