frida.bg
любо киров

Любо Киров и неговият чувствен глас, който разтапя сърца

Всички познаваме Любо Киров и неговите хитове „Ако някога“, „Имам само теб“, „Знам“, „Мога“ и още и още. И много го харесваме! Затова не пропуснахме и премиерата на новия му албум „Знам – най-доброто от Любо Киров“, която се случи на 10 март в „Sofia Life Club“. На сцената редов до Любо бяха и Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров. Както винаги имаше и изненада. На сцената се появиха много от приятелите на Любо – Графа, Мария Илиева, Дичо, Орлин Павлов, Михаела Маринова, Тони, а черешката на тортата беше Жана Бергендорф, която направо разряза сцената с гласа си!

Любо Киров разтапя сърца

Както самият Любо се пошегува по време на концерта, много често неговите проекти се превръщат в мини „Златен Орфей“, тъй като на сцената до него се появяват едни от най-известните поп изпълнители. Разбира се, всички те са му близки приятели и те не изпускат възможността да го подкрепят с присъствието си. А за зрителите това е повече от изненада!

Може би не всички знаят, но Любо освен с невероятно чувствен глас е надарен и с поетични заложби. Той е написал едни от най-красивите песни в съвременната българска музика не само за себе си, но и за свои колеги. Любо притежава едно фино усещане за музика и дълбочина, които му помагат да превърне обикновената сцена в магия!

Любо представи една нова група „Нова музика“, като покани младите изпълнители на сцената и заедно изпяха една от най-обичаните песни на Любо „Мога“. В края на участието  и преди „Нова музика“ да слязат от сцената Любо призова своите фенове да подкрепят младите изпълители в България, както и да си купуват билети за участията им. Защотo те едва сега започват!

Концертите на Любо винаги са с пълни зали, които едва побират всички негови фенове. И не се учудваме! Любо има прекрасен глас и е наистина един добър артис на сцената. Но не само това. Той демонстрира отношение към колегите си, хората, с които работи и цялата публика. По време на концертите му цялата зала се изпълва с ДУША, защото самият изпълнител я разпръсква навсякъде с гласа си! Любо често представя своите колеги и приятели по един специален за него начин. Затова ние ще приключим статията за един от най-любимите ни изпълнители с тези думи: Любо, едно добро момче!И много повече от това!

Снимки: Калоян Козелов