frida.bg
аманда

Аманда Сейфрид се ожени тайно! И още факти за известната красавица

Аманда Сейфрид притежава ангелско излъчване и поглед, който може да забива куршуми. Тя може да изглежда невинна и сладка, но в нея е скрита една невидима опасност за всеки, който дръзне да я подцени или да прояви неуважение. Аманда е известна най-вече с филмите си „Гадни момичета” и „Mamma Mia!”. Тя участва в много филми в различни жанрове през годините, като доказва на света, че може да се преобразява като хамелеон. Все още обаче Аманда не е разкрила докрай своя потенциал и ние очакваме това да се случи в най-скоро време.

Последните новини свързват Aманда Сейфрид с тайна женитба. Тя е разменила  сватбени обети със своя очарователен приятел Томас Садоски. Те очакват първородната си рожба, която трябва да се появи на бял свят всеки момент. Аманда и Томас се срещат през 2015 година, когато двамата си партнират в пиеса на Бродуей, както и във филма “The Last Word” малко по-късно. Красивата двойка се сгодява само след шест месеца любовен романс. На 16 март Томас обявява в телевизионното предаване The Late Late Show, че вече е женен, като с широка усмивка показва венчалната си халка. Бихме казали само, колко сладко! А това е и щастливецът, Томас Мадоски!

 

Може би не знаете, но Аманда страда от обсесивно-компулсивно разстройство. Тя е диагностицирана още като тийнейджърка. Страдала е от много страхове и огромна тревожност, които довели до срещите с психиатър. Аманда признава този факт в интервю за списание Allure през 2016 година. Все още Аманда приема медикаменти, които й помагат да се справи с тревожността. Аманда говори открито за абсолютно всичко, дори и за някои неудобни факти, свързани с Холивуд. Едно от тези неща е дискриминацията на жените, която съществува в актьорския бизнес. Тя признава, че много често е получавала хонорар, съставляващ само 10% от този на партньора си мъж. Аманда също така признава, че са й отказвали роли, защото била „прекалено дебела”. Тя говори открито за натиска върху актрисите да бъдат изключително слаби.

Можем само да се възхитим на дръзкия нрав на Аманда. Браво, момиче!

Снимки: БГНЕС