frida.bg
най-стилните

Най-стилните и блестящи рокли на Оскарите! Вижте ги!

Кои бяха най-стилните рокли на тазгодишните Оскари? Тази година от тоалетите на известните красавици искряха нюансите на сребърното, златното, бялото. Е, разбира се украсени с много, много блясък! От Ема Стоун, която блестеше в невероятното бижу на Givenchy до Мишел Уилямс, която изгря в минималистичната и супер стилна рокля на Louis Vuitton. Пищност и блясък. Ярки цветове и идеални кройки.

Вижте най-стилните рокли на Оскари-те тази година!

Ема Стоун

Ема Стоун засия като истинска звезда на холивудския небосклон в тази невероятна и достойна за Оскар рокля на Givanchy. Това определено е роклята, с която искаш да те запомнят. Роклята на Ема Стоун излъчва елегантност и в същото време е закачлива. Ресните в долната част сякаш танцуват при всяко движение на Ема. А тя изглежда естествена и чаровна, както винаги!

Виола Дейвис

 

 

Виола Дейвис искри като червен диамант в безупречната рокля на  Armani Privé! Откритите рамене подчертават фигурата на Виола по един много нежен начин и са прекрасен акцент пред изчистената визия на тоалета й. Усмивката и увереността, с които тя демонстрира този невероятен тоалет са най-доброто й оръжие! Браво, Виола!

 Дакота Джонсън

Дакота Джонсън заложи на сатен и винтидж стил, който смело може да се определи като истинско елегантно ретро. Макар тоалетът на Gucci да подчертава по прекрасен начин тънката талия на Дакота, буфан ръкавите и бледият цвят на роклята по-скоро я правят бледа, отколкото да подчертават красивите черти на лицето й. Все пак Дакота Джонсън и роклята й са едни от най-добрите комбинации на тазгодишните Оскар-и, заради нежната елегантност и стил, които излъчват. Дакота е като една ретро перла, която сипе златен прашец на всяка своя крачка!

Хали Бери

Хали Бери е една истинска магнетично-притегателна дива в своята божествена рокля на Versace! Силуетът е екстравагантен и в същото време не губи от своята класа и стил. Прическата на Хали е интересно решение. Много повече бихме харесали актрисата с пригладена прическа, която би балансирала пищността на тоалета й. Все пак поздравяваме Хали Бери за силното присъствие на червения килим и приемаме бухналата й коса за форма на бунт срещу установеното модно приличие. Точно така я харесваме!

Джесика Бийл

Джесика Бийл в златното бижу на Kaufman Franco! Красавицата сияе като двадесет и четири каратова златна мина. Е, според нас златното идва малко в повече, защото красотата на Джесика леко се губи между блясъка. Хората са казали – една рокля трябва да подчертава красотата на жената, а не да отнема вниманието от нея!

Кирстен Дънст

Кирстен Дънст е ослепителна, както винаги! Роклята на Dior Couture е смело решение, което подчертава раменете и талията й. И както се твърди за черния цвят, той напълно поглъща светлината. И погледът ни.

Карли Клос

Карли Клос е превъплъщение на нежната елегантност в минималистичен стил. Роклята на Stella McCartney е едно от най-стилните решения, които видяхме на тазгодишната церемония. Бялото е един от водещите цветове за сезона и роклята на Карли е прекрасно вдъхновение!

Наоми Харис

Наоми Харис в Calvin Klein е като елегантен ангел! Трябват ли ви още причини да носите бяло, дами?

Оливия Кулпо

Роклята на Оливия Кулпо безспорно е един от нашите фаворити! Деликатно съчетание на блясък, финна линия и женственост. Прическата на Оливия, както и закачливото коланче на кръста й очароват, почти колкото и дълбокият й поглед. Ммм… Вече сме запленени!

Коя от тези прекрасни рокли ви допада най-много?

Снимки: БГНЕС