frida.bg
хюмън дизайн

Хюмън Дизайн! Новата типология на личността – 1 част

Хюмън дизайн системата може да промени живота ви и да ви донесе успех във всяка една сфера от живота ви. Тя представлява мощно знание, което съчетава в себе си астрология, идзин, кабала, както и нещо, което се нарича „генетичен импринтинг“. Изчислява се уникална за всеки човек сложна за интерпретация диаграма, която може да ви каже много за вашата мисия в живота, стратегия за постигане на успех, както и кои са личните ви дарби. Взема се предвид вашата уникална аура и специфичното й въздействие върху околните.

Знанието за Хюмън Дизайн е обширно и включва много елементи. Сега ще се спрем на това какви са типовете хора според Хюмън Дизайн и какво най-важно трябва да запомним за всеки един от тях. Основно те се делят на 2 енергийни типа – манифестори и генератори, и два неенергийни типа – прожектори и проектори.

Манифестори

Смята се, че манифестори са едва 8% от населението на земята. Това са специални енергийни същества, чиято основна стратегия в живота е да инициират нови проекти и начинания. Но най-вече да инициират другите типове към действие. Смята се, че манифесторите са лидерите на старото време, тъй като техният стил на управление е по-скоро едноличен. Те инициират, другите изпълняват. Не защото манифесторите са егоцентрици  (може би в известна степен са такива), а защото самите те като тип нямат достатъчно енергия да довършат започнатото до край. Само когато инициират, манифесторите ще имат успех. Ако един човек е манифестор, но чака друг да го инициира, защото така е свикнал, това ще противоречи на естествената му стратегия. Съответно няма да постига успех в начинанията си. И не само. Ще започне да трупа много гняв към другите и към себе си и ще се чуди какво не прави както трябва, че нещата все удрят на камък. Е, мощната енергия на манифестора е създадена да инициира. Ако иска да има успех, трябва да започне да въвлича хората около себе си в своите идеи, да ги ангажира и мотивира към изпълнението им. Защото за това е създаден.

Известни манифестори: Джони Деп, Джордж Буш, Адолф Хитлер, Фрида Кало, Джак Никълсън и др.

Генератори

Смята се, че над 70% от хората на земята са генератори. За разлика от манифесторите, тези хора имат неограничено количество енергия. Те могат да разботят от сутрин до вечер и обикновено довършват всичко започато до край. Основната стратегия на генераторите е да ОТКЛИКВАТ. Какво означава това?  Вместо да преследват целите си в живота и да инициират (като манифестори), те трябва да отговарят на предложенията, които идват към тях. Генераторите имат мощна аура, която привлича всичко, от което имат нужда и то само ги намира. Ако генераторът не изпълнява тази стратегия и например, иска да инициира вместо да отговаря, или не откликва на появилите се възможности пред него, следват ефектите от неспряването. Те са свързани с фрустрация, която е следствие от неизпълняването на естествената стратегия на генератора.

Има два основни типа генератори: генератор от чист тип и манифестиращ генератор. Особеното при манифестиращият генератор е, че той изпитва непреодолима нужда да инициира. Може да се занимава с 10 неща едновременно и наистина има енергията да ги осъществи. Но импулсът към иницииране почти постоянно играе лоша шега на този тип.  Стратегията е същата – откликване. Но манифестиращият генератор има толкова много енергия, че трудно се удържа да изчака да бъде иницииран. Вместо това започва бясно да инициира нови и нови проекти, но среща само пречки и бариери по пътя си. Смята се, че манифестиращите генератори са едни от най-успешните хора, но само ако се научат да следват стратегията си и да иткликват на това, което идва към тях.

Известни генератори от чист тип: Алберт Айнщайн, Далай Лама, Елвис Пресли, Бил Клинтън, Мерил Стрийп, Джон Ленън, Мадона, Опра Уинфри, Дийпак Чопра и др.

Известни манифестиращи генератори: Хилъри Клинтън, Зигмунд Фройд, Махатма Ганди, Мария-Антоанета, Михаил Горбачов, Фридрих Ницше и др.

Очаквайте продължение…

Снимки: pixabay.com