frida.bg

Стрелец, Козирог, Водолей и Риби през новата 2017 година

Звездна прогноза за Стрелец, Козирог, Вoдолей, Риби и новата година в техния хороскоп

В атмосферата на 2017 година ще преобладават енергиите на любовта, колективната мъдрост, осъзнатото действие към промяна и прокарване пътя на новото начало, които ще фигурират в хороскопите на всички зодиакални знаци. Нека видим как ще се проявят тези тенденции и за последните четири знака от зодиака – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Стрелец – „Аз разбирам“ точната граница между мъдростта и лудостта

Стрелец през 2017 година

Да бъдеш в компанията или на мястото на Стрелеца е винаги интересно и поучително. Те имат навика да гледат на нещата от добрата им страна и обикновено са склонни да ви разведрят и разсеят. В замяна, Стрелците търсят вашето внимание, ентусиазъм и приятелско отношение. По природа те са ведри, привлекателни и комуникативни хора, но също така и склонни към крайности по отношение на себе си. За техния вътрешен и физически баланс е много важно да се заобиколят от верни приятели и съмишленици, които да бъдат техни авторитети и съветници.

2017 година ще постави Стрелците пред известни изпитания, но само за да ги научи да бъдат по-смели, гъвкави и далновидни. Скъпи Стрелци, очаква ви година на уроци, които ще ви донесат съдбовни поуки и възможност да вдигнете летвата по отношение на живота си като цяло. Ще претърпите големи промени, ще станете по-осъзнати и ще качите драстично нивото, както в социален, така и в енергиен аспект. Нещата ще се случват доста бързо и за това от вас се изисква да бъдете организирани. Ако усетите пренатоварване в системата, не се страхувайте да си дадете нужната почивка, за да се върнете малко по-късно на бойното поле в нужната кондиция и да продължите напред без излишен стрес и съмнения.

Важно за Стрелците тази година е да следват сърцето си и да бъдат спонтанни. Има голяма вероятност да се върнат към стара връзка или партньор. Миналото не трябва да им пречи в преценките, настоящето е всичко, което трябва да ги интересува що се отнася до тайнствата на любовта и личното щастие. Ако сте зодия Стрелец, бъдете тази година особено верни на интуицията си, не се занимавайте с хора и ситуации, които не ви засягат и търсете как повече и по-истински да бъдете себе си. В работата ви очакват упорит труд и съзидание, които щедро ще ви се отплащат както финансово, така и с нови перспективи. Доброто ви здраве ще зависи от подходяща хранителна диета и физически упражнения.

Козирог – „Аз мога“ да съм едновременно мъдър и емоционален

Козирог през 2017 година

Козирозите са отдадени, отговорни и амбициозни хора, които умеят да си служат с натрупаните знания. Тяхната мъдрост като че ли им е дадена по природа, както и възможността им да проявяват различни способности и таланти. Най-силна мотивация за Козирозите е социалното признание, а най-демобилизиращо им действа посредствеността у другите. Представителите на този земен знак са силни, упорити и целенасочени до крайност. Крайностите са принципно присъщи на характера им и поддавайки им се, Козирозите или се каляват или изпадат в меланхолия. По отношение на другите, този знак обича да вижда одобрение в околните и за това той следва общоприемлив имидж и поведение. Козирогът е чувствителен и не понася отрицателни вибрации – пред варианта да изпадне в конфликт или пререкание, той винаги избира да се оттегли. Обича да бъде самостоятелен и независим, без това да го прави единак, напротив – социалният му статус е приятелски и той обича да споделя.

2017 година ще изпълни отдавнашните очаквания и мечти на Козирога и ще му поднесе една различна гледна точка, от която да прецени какво иска и не иска за себе си занапред. През новата година много Козирози ще се разделят с илюзиите си, някои ще разберат, че постигнатите цели не им носят това, което са си въобразявали, че ще им донесат, други ще намерят хармония със себе си въпреки всичко и това малко или много ще ги уравновеси.

Скъпи Козирози, новата година ще ви предостави достатъчно време, за да осъществите всичко планувано. Макар и бавно, в крайна сметка ще успеете да постигнете целите си без особен стрес и в унисон с вашия вътрешен ритъм. Работата и кариерата ще бъдат на фокус през цялото време, а вие ще бъдете подобаващо възнаградени за усилията си. Не позволявайте обаче на работата да ви отдалечи от близки и приятели, защото колкото повече забавление и романтика си отредите, толкова по-щастливи ще се чувствате. В личен аспект нещата ще бъдат стабилни, стига да приемете недостатъците на другите като нещо нормално и преодолимо. В областта на финансите звездите съветват да бъдете пестеливи и винаги с едно наум за бъдещето. Погрижете се за линията си, за да не се окажете в наднормено състояние и в никакъв случай не се лишавайте от здравословен сън.

Водолей – „Аз знам“ много неща, но това не ми пречи да съм идеалист

Водолей през 2017 година

Водолеите са онези добронамерени мечтатели, без които всяка общност – по-малка или голяма, не би могла да съществува пълноценно. Те са не само душата и искрата на компанията, но внасят в социалните структури повече мъдрост, емпатия и идеализъм. Водолеят умее да привлича и задържа хора около себе си защото е интересен, открит и често алтернативен в мисленето си, без това да го прави несъвместим с околните. Неговата изконна различност се изразява в уникалните му таланти, информираност и свободолюбие. Той е един истински независим общественик и ако искате да си обясните това странно определение, опитайте да се сетите кой от вашите приятели е роден под знака на Водолей и просто го наблюдавайте, защото всеки Водолей е по своему уникален.

Когато е тъжен и огорчен, Водолеят е неутешим и неговият мрак лесно се предава наоколо. В такива моменти той може да стане опасен бунтар, да бъде повлечен от страстта си към идеологиите и да се отдаде на революционни каузи. Но щастливият и весел Водолей е всичко, което можете да си пожелаете за една приятна и забавна компания. Той знае също толкова убедително как да ви накара да се забавлявате и винаги ще намери с какво да ви изненада. Новостите са специалитета на Водолея и той има усета да ги открива и популяризира.

Новата година ще бъде в перфектен унисон с природата на Водолея и ще му предостави свободата да изяви най-силните си качества – своята уникалност и индивидуализъм. Скъпи Водолеи, сега е вашият шанс да се насочите към нещо истински новаторско и свое, да започнете самостоятелен бизнес, да разгърнете талантите и новаторските си подходи. Дори близките ви ще ви преоткрият в неподозирани до сега превъплъщения. Късметът определено ще бъде на ваша страна и ще успявате да се измъквате сухи измежду капките на по-трудните ситуации. Настъпва наистина едно чудесно време не само за вас, но и за обкръжението ви, защото един Водолей никога не е сам – той обича да бъде полезен, да се раздава и споделя.

Любовта през годината ще стане още по-дълбока и емоционална. В работата ще ви се наложи да се вглъбите и съсредоточите, ако искате да финансирате поредната си екстравагантна мечта. Не харчете неразумно и ако се наложи, жертвайте някоя от идеалистичните си приумици в случай, че се окаже по-скъпа от колкото джоба ви може да понесе. Не се преуморявайте и го карайте по-полека по отношение на физическата активност. Помислете и за смяна в диетата си с по-щадяща храна от рода на вегетарианската, за да се почувствате по-леки и жизнени.

Риби – „Аз се надявам“ и гледам на света от дълбините на собствената си душа

Риби през 2017 година

Емоциите и илюзиите са основни стихии за хората родени под знака на Риби. Те гледат на света по свой собствен начин и е трудно да ги разбереш, ако не си на тяхно място или много близо до тях. За Рибите самата реалност е илюзорна, неустойчива и подвластна на настроенията им. Рибите се въодушевяват и влюбват лесно, но и много бързо се охлаждат. Тяхното богатото въображение ги прави артистични и творчески настроени към всяка една дейност. Прибавете към това техните чар и естетически усет, и ще се озовете пред един наистина красив и ефирен образ на хора, които лесно могат да ви завъртят главата и умело ще ви повлекат към дълбините на романтичните си илюзии. Рибите са грижовни, мили, отзивчиви и сладкодумни хора, и никак не е трудно да се адаптирате към техния красив и емоционален свят.

2017 е важна година за Рибите, тъй като тя ще постави разделителна линия между минало и бъдеще. Всичко, което е било актуално до сега в живота на Рибите ще остане в миналото и те ще трябва да отворят нова страница, върху която да пишат бъдещата си история. Затова е важно да се подготвят и осмислят този период като преломен, да се освободят от стари и изхабени илюзии, да преосмислят връзките си и да разчистят място за нови хора, притежания и нагласи. Мили Риби, още в началото на годината си позволете лукса да останете сами със себе си и да си дадете сметка какво в живота ви трябва да бъде приключено и забравено, и с какво желаете да запълните празнината, която ще се образува след това всестранно „прочистване“. Само така ще дадете път на новото и плодовете на успеха много скоро ще започнат да зреят отново.

Ако предприемате правилните ходове още в началото на прохождащата година, ви очаква наистина прекрасно време занапред. В този нов за вас живот ще има много динамика, романтика, приключения, както и бляскави успехи в кариерата и финансите. Използвайте добрите си вибрации, за да овкусите живота и на близките около вас хора и нека щастието бъде пълно!

Текст: Ралица Димитрова
Илюстрации: Pinterest