frida.bg
За нас

За нас

Екипът на iLady.bg:

Силвия

Силвия Чалъкова е родена в град София. Завършила е средно образование с изобразително изкуство, но голямата й мечта да бъде писателка я отвежда във факултета по Славянски филологии на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Дипломира се в две специалности: педагогика и българска филология, с магистратура „Литературата – творческо писане“. От 2006 г. до сега се е посветила изцяло на писането, защото голямата си мечта е превърнала и в професия. Работила е като редактор, сценарист и автор към различни телевизии, печатни медии и сайтове. Има издаден роман със заглавие „Пролуката”. Майка е на две деца, които обгражда с любов и вярва в способностите им. В свободното й време може да бъде открита във фитнес залата.

 

 

 

 

 

Ралица

Ралица се вдъхновява еднакво от „големите неща“ и по-ситните детайли на живота. С уважителен кеф се поддава на магията на киното. Музиката е сред многото й домашни аксесоари. Притежава доста книги и картини, както и официален документ, на който под името й пише, че е „мастър“, макар и само в социално-антропологичните науки. По-късно се научава и да готви, но най-любимо й е да прави салати и домашна паста за зъби. Радва се на деца и цял куп други домашни любимци. Дайте й да пише!

 

 

 

 

 

 

Мария

Мария Андреева е журналист с 10-годишен опит в печатните медии и над 5 години опит като блогър, копирайтър и ПР специалист. Нейната страст са туризмът и международните отношения, а писането винаги е било нещо повече от работа.

 

 

 

Екатерина

Екатерина Кьосева работи като психолог и семеен консултант, организира семинари и уъркшопи за себеразвитие, като балансира в работата си психология, арт-терапия и йога. Писането е друга нейна страст. Според нея човек трябва да трансформира вътрешния си свят навън, незавимимо дали с писане, танцуване или … сглобяване на къща за птици. Според нея преподаването и практиките по йога внасят много светлина и трансформации в живота й. Думите, които най-добре я описват са СИЛА и НЕЖНОСТ. ЧИСТОТО СЪРЦЕ е най-прекрасният храм в този свят!

Не винаги вярвяйте в усмивката на лицето, но наистина повярвайте в УСМИВКАТА НА СЪРЦЕТО. Тя е голяма рядкост в този свят. ♡ ~ Banjade

 

 

Кристиана

Да пише е едно от най-любимите неща на Кристиана и тя с радост го превръща в своя професия преди 15 години. Тъй като интересите й са доста разнообразни, я отвеждат в различни посоки – литература, мода, PR, лайфстайл. По тази причина и можете да я засечете както да кара колело в парка, така и на откриването на арт галерия. Като виден представител на зодия Риби обича да „плува“ в свои води, но и да изследва непознати територии.